(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2018

Etsimme Schneider Electricille Espooseen HR Traineeta osaksi dynaamista HR-tiimiämme. Varmistat kanssamme sujuvat ja ammattimaiset henkilöstöprosessit työntekijöidemme onnistumisten tueksi. HR Traineena tuet muuta HR-tiimiä erilaisissa tehtävissä sekä avustat esimiehiä ja henkilöstöä työsuhdetta koskevissa kysymyksissä. Tehtävään kuuluu mm. HR datan päivitys, henkilöstöraportointi, työsuhteen elinkaareen liittyvät asiat, avustaminen palkanmaksuprosessissa ja tukeminen vuosittaisissa HR-prosesseissa sekä viestinnässä.

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työskentelyotetta
  • Loogista ajattelukykyä, järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä
  • Halua kehittyä ja menestyä työssäsi osana HR-tiimiä
  • Hyviä IT-taitoja
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

Voit olla opintojen loppusuoralla tai vastavalmistunut. Osoitat lisäksi aktiivisuutta perehtyä uusiin asioihin, olet innokas oppimaan ja motivoitunut tekemään työsi huolella. Katsomme myös eduksi esimerkiksi työoikeuden opinnot tai kokemuksen HR- tai palkkahallinnon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän energisessä ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Toivomme, että voisit aloittaa 17.9.2018 tai sopimuksen mukaan ja työskentelet 3 päivää viikossa 2018 loppuun asti. Tämän jälkeen tehtävä on kokoaikainen 2019 loppuun saakka.

Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemus CV:n ja hakemuskirjeen kera 27.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa HR Specialist Aino Lehtinen 050 911 4962 to 16.8. klo 14-15 sekä ti 21.08. klo 10-11.