(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee WP360 toimihenkilö tiimiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun HR-alalla? Haluatko työskennellä iloisessa ja aidosti välittävässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille? 

Haemme nyt WP360-tiimiin Helsingin toimistollemme opintojen loppuvaiheessa olevaa HR Traineeta. 

Tarjoamme sinulle:

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualaan kasvavassa henkilöstöpalveluan yrityksessä. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti asiantuntijarekrytointeihin sekä niiden eri vaiheisiin ja mahdollisuuksiin. Meillä harjoittelija ei keitä kahvia, vaan pääsee pääset oikeasti näkemään, millaista työskenteleminen on henkilöstöpalvelualalla. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja harjoittelun edetessä saat lisää vastuuta omien vahvuuksiesi mukaan. Toivomme, että voisit harjoittelusi jälkeen jatkaa työskentelyä tiimissämme mahdollisuuksien mukaan. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös.

Tässä tehtävässä:

Tulet osaksi kolmen hengen tiimiä, jossa yksi henkilö on asiakasvastuullinen tiiminvetäjä ja toinen rekrytoinneista, työntekijöistä sekä asiakkaisiin liityvistä asioista vastaava HR-konsultti. HR Traineena työskentelet asiantuntija- ja johtotason rekrytointien parissa ja olet mukana rekrytoimassa asiakkaillemme osaajia muun muassa monipuolisiin taloushallinnon, myynnin sekä asiakaspalvelu-ja toimistotehtäviin. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijoiden kontaktoinnista, ehdokkaiden haastattelusta sekä tutustumisesta työsuhdeasioihin kuten työsopimusten tekemiseen ja työlainsäädäntöön. Pääset myös antamaan kasvosi osaksi WP tiimiä sosiaalisen median kanavissamme ja toivommekin, että uskallat rohkeasti tuottaa sisältöä eri kanaviin. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ja tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa. Työskentelet järjestelmällisesti ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Suhtaudut työhösi tunnollisesti, huumoria unohtamatta ja tuot mielelläsi ideoitasi esille toiminnan kehittämiseen. 

Hakuprosessi:

Jos tämä tehtävä puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi tässä tehtävissä meidän kanssa, jätä hakemus ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian. 

Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottaa WP360-tiimi:

Tiiminvetäjä Linda Wäst-Handolin

040 5870 583  

linda.wast@workpower.fi

HR-konsultti Heta Rohkimainen

040 6308 101 

heta.rohkimainen@workpower.fi