HR Trainee teollisuustiimiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Haemme nyt Helsingin toimiston teollisuuden huipputiimiin positiivista tehopakkausta Nooran, Nellin, Timon ja Jaanan työkaveriksi!

Helsingin yksikössämme työskentelee nyt 28 rempseää tyyppiä. Olemme innostava, välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. 14 vuoden aikana meillä on ollut 35 harjoittelijaa eri toimipisteissämme, ja 31 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työskentelyä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti.

Olisitko sinä hakemamme energinen ja periksiantamaton HR Trainee?

Työpäiväsi teollisuustiimissä

Pääset osallistumaan teollisuuden rekrytointien eri vaiheisiin; työpaikkojen markkinoinnista työhakemusten käsittelyyn ja hakijoiden arviointiin, sekä työsuhteiden hallintaan liittyviin asioihin. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on energinen yhteen hiileen puhaltava neljän hengen tiimi, jossa Noora toimii asiakasvastuullisena team leaderina, Timo asiakkuuspäällikönä, ja Nelli sekä Jaana hoitavat rekrytointeihin sekä työntekijöihin liittyvät asiat. Etätyöpäivien aikana pidämme tiimihenkeä yllä tiiviillä yhteydenpidolla sekä aamuisilla etäkahvihetkillä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Voit hakeutua HR Traineen tehtävään myös harjoittelua vailla olevana alan vaihtajana. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Olet toimeentarttuva ja nautit työskentelystä ihmisten parissa. Tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa ja toivommekin, että lähdet rohkeasti tuottamaan sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ja paineensieto- sekä organisointikykysi kiireessä ovat ehdottomia vahvuuksiasi. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka niitä on paljon. Olet tarkka, nopea ja osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualalle ja sen vaatimuksiin. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti teollisuuden alan rekrytointeihin. Pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä, jossa huumori kukkii. Tiimissämme tsempataan toisiamme, sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Toivomme, että voisit harjoittelusi jälkeen jatkaa työskentelyä tiimissämme. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tässä tehtävässä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta. 

Hakuprosessi

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, jätä hakemus ja kerro, miksi juuri Sinä olisit huippu työkaveri meille, sekä millaista osaamista toisit tiimiimme.

Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Liitä mukaan myös CV:si ja kerro, milloin voisit aloittaa tehtävässä. Haastattelut aloitamme heti.

Lisätietoja sinulle antaa team leaderimme:

Noora Vainikka
040 551 4122
noora.vainikka@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546689
  • Tehtäväalue: HR, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa