(Poistunut julkaisusta)

HR-Trainee teollisuuden tiimiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt Helsingin teollisuuden huipputiimiin positiivista tehopakkausta Nooran ja Tipin kaveriksi!

Helsingin yksikössämme työskentelee nyt 15 rempseää tyyppiä. Olemme innostava, välittävä ja energinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Olisitko sinä hakemamme energinen ja periksiantamaton HR-Trainee?

Tehtävässäsi

Pääset osallistumaan rekrytoinnin eri vaiheisiin, työpaikkojen markkinoinnista työhakemusten käsittelyyn ja hakijan arviointiin sekä työsuhteen hallintaan liittyviin asioihin. Pääset osallistumaan rekrytointitapahtumiin ja hyödyntämään somea yhtenä työkaluna. Työmme on näköalapaikka erilaisiin yrityksiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on energinen yhteen hiileen puhaltava kahden hengen tiimi, jossa Noora toimii asiakasvastuullisena team leaderinä ja Tipi hoitaa rekrytointeihin ja työntekijöihin liittyvät asiat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opintojesi loppusuoralla oleva henkilö ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla kiinnostunut HR-alasta ja ennen kaikkea asenteesi tulee olla kunnossa. Olet toimeentarttuva ja sinulla on vahva halu palvella ihmisiä. Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen persoona, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu oppia uutta. Paineensieto- ja organisointikykysi kiireessä ovat ehdottomia vahvuuksiasi. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka niitä on paljon. Olet tarkka, nopea ja osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualaan ja sen vaatimuksiin. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti teollisuuden alan rekrytointeihin. Pääset osaksi innostavaa tiimiä, jossa huumori kukkii. Tiimissämme tsempataan toisia sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Tässä työssä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta. Opinnäytetyön tekeminen meille harjoittelun aikana onnistuu myös.

12 vuoden aikana meillä on ollut 26 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 23 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Moni heistä on meillä edelleen töissä, osalle WorkPowerin kokemus on avannut mielenkiintoisia ovia urakehitykselle.

Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.01.2019. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sinulle antaa Teollisuuden asiakkuuspäällikkö Noora Vainikka.

noora.vainikka@workpower.fi tai p. 040 551 4122