HR Trainee Rakennustiimiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Kiinnostaako sinua HR-ala ja tavoitteenasi olisi kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi?

Etsimme HR Traineeta rakennusalan tiimiimme Helsingin toimistollemme. Olemme innostava, hymyilevä ja energinen tiimi, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri.  Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden ponnistaa henkilöstöalalle! Meillä HR-Trainee pääsee tekemään työtä, jolla on merkitys. Emme halua sinua vain keittämään kahvia, vaan pääset tositoimiin heti alusta alkaen ja sinulla on myös itsellä mahdollisuus muokata omaa työskentelytapaasi. Otamme mielellämme vastaan erilaisia ideoita ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme.  

Tehtävässäsi:

Tulet työskentelemään rakennusalan parissa tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. HR Traineen tehtäviin kuuluu rekrytointiprosessien hoitaminen alusta loppuun sisältäen työhakemusten laadintaa ja niiden jatkuvaa seurantaa, ehdokkaiden haastattelua, työsopimusten tekoa, työtilausten täyttämistä sekä asiakastilaisuuksissa, messuilla ja oppilaitoksissa vierailemista. Myös työntekijöiden perehdytys sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat tehtäviin. Meillä HR Trainee on myös tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin. Työ saattaa olla välillä hektistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä. Työn hektisyyden vuoksi arvostamme myös vapaa-aikaasi ja siksi tarjoamme joustavan työajan. Vastapainoksi nauramme paljon ja välillä roisi huumori kukkii. Eli huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Olet sinnikäs maalaisjärjellä varustettu, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen persoona. Sinulla on kyky tuottaa sisältöä työpaikkailmoituksiin. Haluat aidosti löytää oikeat työntekijät oikeisiin paikkoihin ja pystyt joustamaan työajoissa myös toimistoajan ulkopuolella. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Kohtaamisia tulee päivän mittaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös kasvotusten ja tästä syystä toivomme, että harjoittelijamme ei pelkää puhelimen kanssa tiiviistä työskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista, tai kokemusta tulevasta toimialasta, mutta aito kiinnostus ja positiivinen asenne on plussaa.

Hakuprosessi:

Olet opintojesi loppusuoralla oleva henkilö ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 3-6 kk). Jos kyseinen hakemus kuulosti sinusta mielenkiintoiselta ja voisit kuvitella itsesi vastaavissa tehtävissä meidän kanssamme, laita hakemusta tulemaan ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Etsimme ensisijaisesti harjoittelijaa, mutta olisimme iloisia, jos pystyisit jatkamaan meillä mahdollisesti myös harjoittelun jälkeen.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. 

Oletko sinä hakemamme kunnianhimoinen ja myyntihenkinen HR Trainee? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.1.2022 mennessä  järjestelmämme kautta.

Lisätietoja:

Päivi Seitz  

HR-Konsultti & HR Team Leader

040 6208554  paivi.seitz@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547552
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite