(Poistunut julkaisusta)

HR-Trainee kuljetus ja logistiikan tiimiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Kiinnostaako sinua HR-ala ja tavoitteenasi olisi kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi?

Meillä saattaisi olla tarjolla juuri sinulle sopiva harjoittelupaikka, jossa jokainen päivä on erilainen ja jossa todella oppii uutta. Etsimme kuljetus ja logistiikka-alan tiimiin HR-Traineeta! 

Tässä tehtävässä

Tulet työskentelemään kuljetus ja logistiikka-alan parissa tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. HR-Traineen tehtäviin kuuluu rekrytointiprosessien hoitaminen alusta loppuun sisältäen työhakemusten laadintaa ja niiden jatkuvaa seurantaa, ehdokkaiden haastattelua, työsopimusten tekoa, työtilausten täyttämistä sekä asiakastilaisuuksissa, messuilla ja oppilaitoksissa vierailemista. Myös työntekijöiden perehdytys sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat tehtäviin. Meillä HR-Trainee on myös tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin. Työ saattaa olla välillä rankkaa ja hektistä, joten vastapainoksi nauramme paljon ja välillä roisi huumori kukkii. Eli huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opintojesi loppusuoralla oleva henkilö ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Olet sinnikäs, oma-aloitteinen ja tarkka, sekä sinulla on aito halu löytää oikeat työntekijät oikeisiin paikkoihin ja pystyt joustamaan työajoissa myös toimistoajan ulkopuolella. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Kohtaamisia tulee päivän mittaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös kasvotusten ja tästä syystä toivomme, että harjoittelijamme ei pelkää puhelimen kanssa tiiviistä työskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista, tai kokemusta tulevista toimialoista (kuljetus ja logistiikka), mutta kiinnostus näitä aloja kohtaan on iso plussa. Sitkeys, kovanahkaisuus ja itsensä likoon laittaminen on tiimissämme arvostettava piirre.

Tarjoamme sinulle 

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden ponnistaa henkilöstöalalle! Meillä HR-Trainee pääsee tekemään työtä, jolla on merkitys ja joka on laaja ja monipuolinen. Emme halua sinua vain keittämään kahvia, vaan pääset tositoimiin heti alusta alkaen ja sinulla on myös itsellä mahdollisuus muokata omaa työskentelytapaasi. Otamme mielellämme vastaan erilaisia ideoita ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme. Tarpeen mukaan voit myös työskennellä etänä, vaikka kotitoimistolta. Työn hektisyyden vuoksi arvostamme myös vapaa-aikaasi ja siksi tarjoamme joustavan työajan. 

Hakuprosessi

Jos kyseinen hakemus puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi vastaavissa tehtävissä meidän kanssa, jätä toki hakemusta ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Voit myös kertoa milloin voisit aloittaa ja kuinka pitkään toivoisit harjoittelun kestävän. Etsimme ensisijaisesti harjoittelijaa, mutta olisimme iloisia, jos pystyisit jatkamaan meillä myös harjoittelun jälkeen.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tervetuloa meidän tiimiin!

Lisätiedot tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Saku Happonen

040 6697566

saku.happonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Joonas Silvennoinen

044 7708618

joonas.silvennoinen@workpower.fi