(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee Barona Kauppa Oy
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme Helsingin toimistollemme, Mikonkadulle HR Traineetä myynnin- ja kaupan toimialalle.

Haluatko hypätä HR:n ja erikoiskaupan kiehtovaan maailmaan?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus! Haemme huipputiimiimme vahvistusta. Olemme jokainen erilaisia, mutta kuitenkin niin samanlaisia. Teemme työt, niin kuin olisimme yrittäjiä, intohimolla ja halulla auttaa asiakkaitamme. Rehellisyyden nimissä - töitä on paljon, päivät kuluvat mukavasti toinen toisiamme auttaen eri työtehtävissä. Mikä parasta, asiakkaamme ovat mukavia ja heitä on ilo palvella. Suuressa ja merkittävimmässä roolissa ovat myös työntekijät, niin olemassa olevat kuin uudet hakijat.

Tehtävässäsi pääset tekemään laajasti rekrytointiprosessin eri vaiheita. Aluksi toimit konsulttien apuna ja avustat heitä mm. työpaikkailmoitusten avauksissa, hakemusten läpikäynnissä ja haastattelukutsujen lähettämisessä, puhelinhaastatteluissa sekä ryhmähaastatteluihin osallistumisessa ja erilaisissa hallinnoinnillisissa tehtävissä. Traineen edetessä työtehtäväsi laajenevat ja ne muotoutuvat osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta:

Huumoria, oikeanlaista asennetta, halua oppia uusia asioita, joustavuutta ja tarkkuutta. Myös paineensietokyvystä on hyötyä, sillä välillä ilmassa on yhtä aikaa monen monta palloa ja silloin tärkeä ominaisuus on priorisointi. Ehdottomasti tärkeimpänä kriteerinä on tiimihenkisyys, koska yhdessä olemme enemmän!

Kielitaito on plussaa, erityisesti englanti ja ruotsi. Aikaisempi työkokemus myynnin ja kaupan tehtävistä on eduksi.

Kuulostaako siltä, että olet etsimämme kollega? Jätäthän hakemuksen heti, sillä toivomme saavamme sinut vauhdikkaaseen porukkaamme mukaan mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Asiakkuuspäällikkö Heidi Hellsten to 7.11. klo 14-15 ti 12.11. klo 10-11.