(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee Adeccon Tampereen toimistolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Kiinnostaako HR-ala? Haluaisitko päästä näkemään millaista arki on HR-hommissa? Liity rentoon ja asiantuntevaa joukkomme Adeccon Tampereen toimistolle.

HR Traineena pääset HR-toimintojen ytimeen. Tehtäviisi kuuluu monipuolisten työsuhdeasioiden hoitaminen koko työsuhteen elinkaaren ajalta. Tutuksi tulevat käytännöt työlainsäädännön kiemuroista palkanmaksuun ja aina työsuhteen päättymiseen asti. Tavallinen työpäiväsi koostuu esimerkiksi yhteydenpidosta työntekijöihimme, perehdytykseen liittyvästä kommunikoinnista tai vaikkapa työsopimusten tai työtodistusten laatimisesta. Tehtävänkuvaa voidaan myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Arkemme on asiakaslähtöistä ja nopeatempoista, jonka vuoksi toivomme, että sinäkin koet hektisen ympäristön ja muuttuvat tilanteet omaksesi. Nautit sosiaalisista kontakteista ja haluat sitoutua tuottamaan timanttista palvelua työntekijöillemme ja asiakasyrityksillemme. Nautit uuden oppimisesta ja pystyt pitämään langat käsissäsi myös paineen alla. Teemme työtä tiiviissä tiimissä, joten hyvät yhteistyötaitosi tulevat tarpeeseen. Työskentely taittuu sinulta suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Adeccolla pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnhakijoidemme ja asiakasyritystemme tarpeet. Tukenasi on huumorintajuinen, innostunut ja kokenut tiimi, jonka osana pääset kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi. Harjoittelu on palkaton ja sopii erinomaisesti osana opintoja suoritettavaksi harjoittelujaksoksi.

 

”Adecco Tampereella pääsin huikeaan joukkoon näkemään lähietäisyydeltä henkilöstöpalvelualan parhaimmat puolet! Pääsin oppimaan alasta monipuolisesti ja sain hyödyntää työtehtävässäni laajasti omia vahvuuksiani. Asiantuntevan tiimin kanssa jokainen työpäivä tarjosi uutta mielenkiintoista opittavaa. Työtahti oli nopeatempoista, mutta jokainen työpäivä oli hauska. Hakisin paikkaa ehdottomasti uudelleen!” HR-trainee Jonna Salonen, elokuu 2019

Olisitko sinä hakemamme HR-palvelualasta kiinnostunut tiimipeluri? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen puh: 050 386 9112.