(Poistunut julkaisusta)

HR- / Toimistoassistentti Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan HR-/Toimistoassistenttia.
 
HR-/Toimistoassistentin päivittäiset työt koostuvat monipuolisista toimistotöistä ja henkilöstön asioihin liittyvistä rutiineista:

  • henkilöstön työmatkajärjestelyjen kuten majoitusten ja matkavarausten tekemisestä
  • viisumi- ja työlupa-asioista
  • kiinteistönhuollon koordinoinnista ja yhteydenpidosta palveluntarjoajiin
  • työsuhteiden elinkaareen liittyvien asioiden hoidosta HR-järjestelmässä
  • työaikaseurantaan ja työterveyshuoltoon liittyvien rutiinien hoitamisesta
  • monipuolisista muiden juoksevien asioiden hoidosta

 
Toivomme hakijoilta soveltuvaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi, KTK tms.). Tarvitset työssäsi päivittäin englannin kieltä, joten kielitaito on tässä tehtävässä vaatimuksena. Ruotsin kielen taito on myös eduksi. Pärjätäksesi tehtävässä tarvitset perusymmärrystä kirjanpidosta ja tiliöinnistä, toimeentarttuvan työotteen, tarkkuutta ja asiakaspalvelullista asennetta. Eduksi katsomme kokemuksen kansainvälisestä työympäristöstä sekä kokemuksen työlupa-asioiden hoitamisesta.
 
Tarjoamme mukavan tiimin tuen, vaihtelevia ja sosiaalisia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus, joka kestää vähintään vuoden verran, mahdollisesti pidempäänkin. Aloitusaika on tammikuun puolivälin tienoilla. Työskentelet kansainvälisessä asiakasyrityksessämme Vaasassa, kokoaikaisessa työsuhteessa. Työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille. Työ saattaa vaatia jonkin verran matkustamista Suomessa. 
 
Viimeinen hakupäivä on 12.12.2018. Käymme hakijoita läpi myös hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta ma 26.11. klo 12-14 tai 3.12. klo 12-14 (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi).
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimistoassistentti


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa