(Poistunut julkaisusta)

HR Team Leader
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Janakkalan jakelukeskukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen

HR TEAM LEADERIA

 

Sytytkö monipuolisista HR tehtävistä? Haluatko yhdistää ihmisläheisen työn ja prosessien läpiviennin ja kehittämisen? Mahtavaa, saatat olla uusi HR team leaderimme!

 

Tässä haastavassa tehtävässä vastaat jakelukeskuksen henkilöstöhallinnon päivittäisen toiminnan ohjaamisesta. HR team leaderin keskeisimpiä tehtäviä on esimiesten tukeminen työsuhdeasioissa sekä henkilöstönkehittämisprojektien toteuttaminen ja prosessien kehittäminen. Yhdessä tiimisi kanssa hallinnoitte rekrytointiprosesseja, käsittelette henkilöstöasiakirjoja sekä hallinnoitte työajanhallintajärjestelmiä. HR team leader toimii myös kouluttajana ja käyttäjien tukena HR-järjestelmien päivitysten yhteydessä.

Päämäärätietoisella, tarkalla ja kehittämishaluisella työskentelyotteellasi vastaat työntekijöiden työsuhteen elinkaareen liittyvien henkilöstöprosessien laadukkaasta toteuttamisesta, toiminnan kehittämisestä ja kommunikoinnista ulkoisiin- ja sisäisiin sidosryhmiin. Teetkin saumatonta yhteistyötä koulutuspäällikön, henkilöstökoordinaattorin ja Espoon pääkonttorin henkilöstöosastojen kanssa sekä oppilaitosten kanssa. Koulutustaitojasi tarvitaan myös uusien esimiesten valmennusten yhteydessä. Positiivinen ja energinen otteesi yhteistyöhön näkyy myymälöille ja jakelukeskuksen sekä pääkonttorin osastoille.

Raportoit tehtävässäsi hallintopäällikölle ja toimit henkilöstöassistenttien esimiehenä. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus vuoden 2021 maaliskuun loppuun. Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta HR tehtävistä – sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet jo ehtinyt kartuttaa osaamistasi 1-3 vuoden ajan
 • Innostusta esimiestehtäviin – aikaisempi esimieskokemus on etu
 • Vahvaa halua kehittää ja kehittyä – olet valmis käärimään hihasi monenlaisissa työtehtävissä ja -ympäristöissä
 • Kykyä hahmottaa ja hallita suuria kokonaisuuksia – olet stressinhallinnan ja multitaskaamisen mestari, ja pystyt kiperissäkin tilanteissa pitämään pään kylmänä
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja – sinulla on lämmin sydän ja hyvä sosiaalinen pelisilmä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa – olet avoin yhteistyölle myös kansainvälisten kollegojen kanssa

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän huipputiimissä – tehdään duunit tosissaan, muttei totisena
 • Laaja-alaisen tehtäväkentän tärkeässä HR-funktiossa – työkenttäsi sisältää niin henkilöstöhalllinnon, rekrytoinnin, henkilöstökehittämisen ja työhyvinnoin kuin juridiikankin vastuualueita
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme sinulle reilun korvauksen tekemästäsi työstä
 • Kattavan perehdytyksen työtehtävään – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen

 

Tule työkaveriksemme!

Hae paikkaa 3.3.2020 mennessä osoitteessa https://tyopaikat.lidl.fi/tyoepaikat. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! HR Team Leader Sari Kangas (puh. +358 40 63 57 059) vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 27.2. klo 14-16.