HR Team Leader / Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistöt Oy.

Sykkiikö sydämesi HR-alaa kohtaan ja oletko luonnostasi innostava ja kehityshaluinen tiimipelaaja? Etsimme nyt HR Team Leaderia vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsingin Länsi-Pasilaan.

HR Team Leader

Me Fennian HR-yksikössä haluamme olla maailmanluokan HR-kumppani ja tuottaa ylivertaista henkilöstökokemusta. Rohkean vision saavutamme toteuttamalla Fennian strategiaa henkilöstöjohtamisen keinoin, kehittämällä erinomaista yrityskulttuuria, varmistamalla tulevaisuuden osaamisen sekä kehittämällä sujuvia ja tehokkaita prosesseja ja käytäntöjä. Yksikössämme työskentelee 12 HR-ammattilaista liiketoiminnan HR-kumppanina, HR-palvelujen tuottajana ja palkka- ja työsuhdeprosessien vastuuhenkilöinä.

Haemme nyt uutta työkaveria: positiivisella draivilla varustettua, analyyttista ja aikaansaavaa HR Team Leaderia kehittämään fennialaisten arkea helpottavia ja käyttäjäkeskeisiä HR-prosesseja, vetämään viiden hengen palkka- ja palkkiotiimiämme sekä hyödyntämään HR-tietoamme liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehtävä on uusi ja siihen sisältyy kaksi pääasiallista vastuualuetta. Henkilö tulee toimimaan palkkahallintotiimin esimiehenä ja vastaamaan Fennia-tasoisesti HR:n IT-arkkitehtuurin kehittämisestä projektien kautta sekä HR-prosessien designista ja sujuvoittamisesta ketterän kehityksen menetelmin.

Palkkatiimissä on kolme palkoista, työsuhteista ja HR-järjestelmistä vastaavaa henkilöstöasiantuntijaa ja kaksi myynnin palkkioista vastaavaa palkkioasiantuntijaa (palkanlaskenta on ulkoistettu). Tiimi on työnsä hyvin osaava, joten tehtäväsi tiiminvetäjänä on auttaa heitä onnistumaan työssään ja kehittämään sitä. Tärkeä osa työtä on tukea erinomaista henkilöstökokemusta kehittämällä ja jalkauttamalla helposti ymmärrettäviä, inhimillisiä ja sujuvia HR-prosesseja.

Hakijalta odotamme:

  • Useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä palvelutoimialalla
  • Kokemusta systeemihankkeista, palvelumuotoilusta ja ketterästä kehityksestä
  • Kokemusta projektien vetämisestä
  • Sujuvuus ja kokemus digitaalisien työvälineiden käytöstä ja HR-analytiikan hyödyntämisestä arkea helpottavalla tavalla on merkittävä etu tehtävässä
  • Analyyttisyyttä, loogisuutta ja kykyä tehdä nopeita johtopäätöksiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

Lisäksi

  • Sinulla on käytännönläheinen työote ja omaat positiivisen draivin, jolla pystyt innostamaan muut mukaan muutokseen

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen? Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän HR-yksikössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöjohtaja Anu Nurro, jonka tavoitat puhelimitse 8.1. klo 9-10.30 ja 15.1. klo 12-13 numerosta 040 843 9577 sekä MPS-konsultti Sari Salojärvi sari.salojarvi(at)mps.fi, jolle voit myös sähköpostitse sopia puhelinajan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 19.1.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot