(Poistunut julkaisusta)

HR System Specialist
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Saavatko järjestelmien parissa työskentely ja vaihtelevat asiakaskohtaamiset sinut loistamaan? Tavoitteletko mahdollisuutta kehittää suuren organisaation HR-toimintoja?

HR-järjestelmäasiantuntijamme tehtävä sopii sinulle, jolla on aiempaa kokemusta HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta sekä paloa tarttua ongelmanratkaisutilanteisiin ja kehittyä asiantuntijana yhdessä tiimimme kanssa.

Olemme parhaillaan uudistamassa HR-yksikköämme ja etsimme HR-järjestelmäasiantuntijaa edistämään kehitystä kanssamme Vantaan Martinlaaksoon. Yhteisenä tavoitteenamme on panostaa uudistetun HR-tiimimme rakentamiseen ja työympäristön kehittämiseen sekä edistää henkilöstöhallinnon toimintoja organisaatiossamme, sillä jatkuva parantaminen vie meitä eteenpäin.

Toivottavasti innostut henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta kansainvälisessä prosessiteollisuuden yrityksessämme. Tulet työskentelemään HR-yksikössämme, jossa tuemme toisiamme menestyäksemme yhdessä. Lisäksi Cross‑Functional Team -kulttuurimme myötä saat työssäsi sparrailutukea eri alojen huippuasiantuntijoilta, jotka jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja haluavat oppia sinulta. Monipuolisen koulutustarjontamme ansiosta voit kehittää osaamistasi tukemaan sekä työskentelyäsi että ammatillista kehittymistäsi.

Tarjoamme sinulle HR-järjestelmien – Sympa, Numeron ja JotBar – pääkäyttäjänä itsenäisen, vastuullisen ja vaikutusvaltaisen tehtäväkokonaisuuden, jossa saat vapauksia ideoida sekä kehittää järjestelmiämme, prosessejamme ja toimintaamme. Tehtäviisi kuuluu HR-järjestelmien ylläpito ja kehittäminen yhteistyössä niin henkilöstömme kuin ulkoisten yhteistyökumppaneidemmekin kanssa projektien muodossa.

Keskeinen osa työtäsi olisi esimiestemme tukeminen HR-järjestelmiin liittyvissä asioissa, joten pääsisit loistamaan asiakaspalveluhenkisyydelläsi. Vastaisit myös henkilöstömme koulutustarpeisiin sekä valmistelemalla että toteuttamalla järjestelmäkoulutuksia. Lisäksi työpäiviisi kuuluisi Tiketti-palvelupyyntöjen käsittely oman vastuualueesi osalta, jolloin pääsisit hyödyntämään muun muassa huolellista työotettasi sekä englannin kielitaitoasi. Työskentelyäsi tukevat vakiintuneet toimintatavat ja prosessit, mutta meillä on myös paljolti kehitettävää, joten toivomme sinun tarjoavan arvokasta asiantuntijuuttasi toimintamme edistämisessä.

Millaiselta arkesi näyttäisi HR Services -tiimissämme työskennellessäsi?

Tiimimme asiantuntijoiden vastuualueita on täsmennetty organisaatiomuutoksen myötä, jotta jokaisella olisi selkeät tavoitteet tukemassa työskentelyä. Yksilöllisistä vastuualueista huolimatta työskentely ei painotu itsenäiseen puurtamiseen vaan monipuolisella osaamisella varustettu HR-tiimimme kokoaa nokkelat ajatuksensa yhteen arkisten pulmien ratkaisemiseksi ja kehittää toimintaamme pidempien projektien yhteydessä. Saisit näin ollen sparrailutukea ja rempseällä huumorilla varustetun tiimin rinnallesi.

Tehokasta tiimiä rakentaessamme haluamme katsoa pidemmälle. HR-järjestelmäasiantuntijanamme hyppäisit juuri käynnistetyn järjestelmäuudistuksen pariin ja uudelleen organisoidun tiimin keskelle, joten osallistuisit uudistuksien toteutukseen jakamalla kullanarvoisia näkemyksiäsi ja kokemuksiasi. Olemme tunnistaneet kehityskohteeksemme osaamisen tarkoituksenmukaisemman jakamisen tiimissämme sekä täsmällisemmän raportoinnin. Viimeaikaisen järjestelmämuutoksen myötä HR-tiimimme on toisinaan paininut yllättävien haasteiden parissa, mutta samalla olemme myös iloinneet onnistumisista ja edistysaskelista. Toivoisimme sinun tarttuvan haastaviinkin tilanteisiin uteliaasti sekä tuovan esille havaitsemasi kehityskohteet.

Systemaattisen ja pitkäjänteisen työskentelyotteesi ansiosta soveltuisit työympäristöön, jossa sinua konsultoidaan paljolti vaihtelevissa HR-asioissa ja kaikki tapaukset eivät aina ratkea hetkessä. Tarjoamme sinulle vapauksia oman työsi johtamiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn tiimissämme heti, kun sinulle sopii.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Mikäli haluat tukea yhteiskunnallista kehitystä kanssamme ja olet valmis loikkaamaan urapolkusi seuraavalle etapille, toivomme saavamme kunnian tutustua sinuun paremmin!

Haluatko keskustella aiheesta tarkemmin?

Olehan yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Vesa Moilaseen, joka kertoo sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä ja Muratalla työskentelystä. Tavoitat Vesan puhelimitse 24.1. klo 13–15, 29.1. klo 15–17 ja 5.2. 8–10 numerosta 050 407 7058 ja muina aikoina sähköpostitse vesa.moilanen@murata.com.

Ilmaisethan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan jättämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.2.2020. Etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!