(Poistunut julkaisusta)

HR-suunnittelija
Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haluatko olla mukana Palvelukeskus Helsingin innostuneessa HR asiantuntijoiden joukossa luomassa Parasta Yhdessä? Pidätkö haasteista ja niiden ratkaisemisesta? Nautitko työskentelystä ihmisten kanssa?

Palvelukeskus Helsinki hakee joukkoonsa

HR-suunnittelijaa

Haemme ammattitaitoista henkilöstön kehittäjää tukemaan Palvelukeskuksen johtoa ja esihenkilöitä onnistumaan omassa tehtävässään. Henkilöstön kehittäminen on keskeisessä roolissa toiminnassamme. Liity osaavaan joukkoomme luomaan Parasta Yhdessä.

Tehtävässäsi vastaat Palvelukeskuksen osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu myös yhteisten koulutusten ja perehdyttämisen suunnittelu sekä osallistuminen esihenkilöiden kouluttamiseen. Koordinoit myös meidän oppisopimuksia ja työssäoppimista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Olet henkilöstön kehittämisen ammattilainen, sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä ja esiintymistaidot. 

Olemme kumppanisi
Olemme vastuullinen työnantaja, jossa on kannustava ja huumorintajuinen työilmapiiri sekä joukko osaavia työkavereita tukemassa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin henkilöstöedut sekä työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista.

Toimipaikkaamme on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tiloissamme on mahdollisuus edulliseen henkilöstöruokailuun.                                                                                                                                                                                                 

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä! Bäst tillsammans! Best together!