(Poistunut julkaisusta)

HR-suunnittelija
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen HR-suunnittelijaa Staran henkilöstöyksikköön. Tule pitämään kanssamme huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana.   

Henkilöstöyksikkö vastaa henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöprosessien koordinoinnista sekä kehittämisestä. Dynaaminen henkilöstötiimi työskentelee Ilmalassa.

Mitä teet?

Tehtäväsi painottuvat rekrytointiin, uudelleensijoituksiin ja työhyvinvointiin. Koska olet yksi rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjistä, suunnittelet ja avaat työpaikkoja järjestelmään sekä neuvot esimiehiä sen käytössä. Osallistut oppilaitosyhteistyöhön ja toteutat vuotuisen kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessin.

Autat terveydellisistä syistä uudelleensijoitettavia henkilöitä työllistymään uusiin tehtäviin. Toimit henkilöstöasiantuntijoiden oikeana kätenä ja teet monipuolisia henkilöstöhallinnon töitä.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kokemusta HR-tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja halukas oppimaan uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- viestintä- ja it-taidot. Eduksesi luetaan kunnallisen alan virka- ja työehtosopimusten tuntemus.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen, puh. 040 336 0742 (8.10. klo 14-16 ja 11.10. klo 15-16), tommi.majanen@hel.fi.

Täytä hakemuksesi 15.10.2019 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-01-1-19.