(Poistunut julkaisusta)

HR-suunnittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.

Haemme HKL:n viestintä- ja henkilöstönkehittämispalveluun HR-suunnittelijaa monipuolisiin henkilöstön kehittämisen tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.10.2019-2.7.2020.

Työtehtävissä painotus on osaamisen kehittämiseen, työntekijäkokemukseen ja työnantajamielikuvaan liittyvissä tehtävissä henkilöstöasiantuntijan työparina. Järjestät esimerkiksi koulutus- ja rekrytointitapahtumia ja osallistut erilaisiin kehittämisprojekteihin yhteistyössä HR-palveluiden ja viestinnän kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus HR-tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, intoa oppia uutta sekä itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta.   Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-66-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakuaika päättyy 26.8.2019 klo 16.00.   HKL - Kaupungin paras liike.