(Poistunut julkaisusta)

HR-suunnittelija Henkilöstö, osaaminen ja työympäristöt –vastuualue
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme joukkoomme henkilöstöasiat omakseen tuntevaa HR-suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Henkilöstö, osaaminen, työympäristöt -vastuualueelle henkilöstöhallinnon ryhmään. Työskentelypaikkakunta on Espoo, mutta myös muut GTK:n toimipaikat voivat tulla kyseeseen. Valitun henkilön toivotaan voivan aloittaa tehtävässä alkusyksystä, mielellään 1.9.2020 alkaen. 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät aktiivisessa ja kansainvälistyvässä tutkimuskeskuksessa. Hoidat palvelussuhdeasioita, työaikakysymyksiä, raportointia ja matkustamisen asioita laaja-alaisesti hyödyntämällä myös GTK:n yhteistyökumppaneiden palveluja. HR-prosessien, järjestelmien ja henkilöstösuunnittelun kehittäminen on olennainen osa työtehtäviäsi, kuten myös virka- ja työehtosopimusten sekä taustasäädösten tulkinta ja niiden osalta tehtävä kehittämistyö. Toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti operatiivisen toiminnan henkilöiden kanssa ja annat HR-prosessien asiantuntijatukea johdolle ja esimiehille sekä koko muulle henkilöstölle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vaihtoehtoisesti muuta soveltuvaa tutkintoa ja monipuolista työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta ja motivoitunutta työskentely- ja kehittämisotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kotimaisten kielten lisäksi edellytämme kykyä työskennellä sekä kirjallisesti että suullisesti englannin kielellä.

Eduksi voidaan lukea soveltuva kokemus valtion henkilöstöhallinnon tehtäväkentästä (mm. virka- ja työehtosopimukset, palkkausjärjestelmä) sekä käyttökokemus valtion henkilöstöhallinnon järjestelmistä (Kieku- ja/tai SAP-järjestelmä).

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 430 - 3 654 €/kk.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Saga Böhling-Niemelä, puh. 029 503 2230.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-422-2020, 11.6.2020 klo 16:15 mennessä.