(Poistunut julkaisusta)

HR Spesialisti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme työsuhdeasioihin erikoistunutta HR-ammattilaista, jolla on kokemusta toimimisesta valmistavan teollisuuden parissa.

Tulet osaksi innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee sinua työssäsi ja ammattitaitosi kehittämisessä. Sinulla on positiivinen asenne ja toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. Olet kehittämishaluinen, mutta et kavahda myöskään rutiineja. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvä "tekemisen meininki" ja suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on

* vähintään viiden vuoden kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä.

* tehtävään soveltuva koulutustausta.

* vahva osaaminen työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista

* hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

* erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot.

Lisäksi arvostamme kokemusta Teknologiateollisuuden työehtosopimusten soveltamisesta käytäntöön sekä erilaisista työaikamalleista.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.10.2018.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com