(Poistunut julkaisusta)

HR Spesialisti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen HR-ammattilaista, jolla on jo kokemusta toimimisesta henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä. Olet kiinnostunut erityisesti palkkaukseen ja palkitsemiseen liittyvistä tehtävistä sekä osallistumisesta erilaisiin kehittämishankkeisiin. Tulet osaksi innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee sinua työssäsi ja ammattitaitosi kehittämisessä. Kannat vastuun asioiden loppuun saattamisesta, hahmotat laajempia kokonaisuuksia, mutta olet tarkka myös yksityiskohtien kanssa. Sinulla on positiivinen asenne ja toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Toivomme, että sinulla on hyvä "tekemisen meininki" ja suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on

* vähintään kolmen vuoden kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä.

* tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. tradenomi.

* hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

* erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot.

Lisäksi arvostamme työlainsäädännön osaamista ja kokemusta Teknologiateollisuuden työehtosopimusten soveltamisesta käytäntöön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5.2018. Mikäli sinulle jäi kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä Heidi Kärpäseen, p. 040 744 1728 maanantaina 23.4. kello 15:00-16:00 tai perjantaina 27.4. kello 12:00-15:00.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com