(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme HR Specialistia mielenkiintoisiin työtehtäviin. Työsuhde on osa-aikainen vakituisella työsopimuksella ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsopimus solmitaan Adeccon ja valitun henkilön välille. Työskentelypaikka sijaitsee Vantaalla.

Työtehtäviisi HR Specialistina kuuluu muun muassa rekrytointien hoitaminen alusta alkaen: ilmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu, hakemusten läpikäynti sekä haastattelut. Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mutta osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Olet aiemmin työssäsi hoitanut rekrytointeja ja osaat itsenäisesti viedä rekrytointiprosessin alusta loppuun. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja opit nopeasti uusia järjestelmiä.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on korkea motivaatio ja halu oppia uutta. Teet työtäsi itsenäisesti ja saat valmista aikaan, etkä kaihda rutiininomaisempiakaan tehtäviä. Pystyt toimimaan tehtävissäsi sekä suomeksi sekä englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus www.adecco.fi -sivuilla 18.10.2020 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen CV ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Mari Haapala numerosta 040 845 1012. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.