HR Specialist
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Nyt on haussa

HR-ASIANTUNTIJA

sijaistamaan Metsä Groupin sahojen henkilöstöasioissa ja HR-prosessikehitystehtävissä.

Mitä pääset tekemään?

Tässä roolissa vastuullasi on erikseen sovittavien Metsä Groupin sahojen henkilöstöasiat ja pääset lisäksi osallistumaan HR-prosessien kehittämistyöhön. Tehtävä on noin vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus ja sitä on mahdollista hoitaa seuraavilta tehdaspaikkakunnilta: Renko, Merikarvia tai Lappeenranta.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • Henkilöstön elinkaaren hallinnolliset tehtävät (mm. sopimusasiat, raportointi, Workdayn ylläpito ja muut paikalliset järjestelmät)
  • Esimiesten tukeminen HR-vuosikellon prosesseissa
  • HR-prosessien kehittäminen, jalkauttaminen ja kouluttaminen sahojen henkilöstölle
  • Rekrytoinnin, perehdytyksen, työhyvinvoinnin, suorituksen johtamisen, palkitsemisen ja osaamisen prosessien laadukas toteuttaminen sahoilla

Mitä me haemme?

Haussa on asioihin reippaalla otteella tarttuva ja HR-asioista kiinnostunut henkilö. Aiempi kokemus henkilöstöasioista ja/tai sahoilla työskentelystä on etu. Työ vaatii kykyä priorisoida ja hallita omaa työkuormaa, mutta myös omien ajatusten ja kehittämisideoiden esille tuomista. Ennen kaikkea HR-asiantuntijan työ on palveluammatti ja henkilöstön tarpeiden ajantasainen palvelu on kaiken tekemisen ydin.

Haluatko kuulla lisää? Soita tai laita sähköpostia!

HR-asiantuntijoiden esimies Kirsi Toivonen kertoo mielellään lisää roolista ja tehtävän vaatimuksista: kirsi.toivonen@metsagroup.com,  +358 50 3252381.

Hae paikkaa!


Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 5.8.2020 saakka. Kuullaan pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot