(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme joukkoomme Vaasanin HR-tiimiin

REKRYTOINNIN OSAAJAA

Haluatko työskennellä avoimessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa jokaista arvostetaan aidosti? Oletko valmis hyppäämään menestyvän, kansainvälisen leipomoyhtiön kelkkaan, jossa leivotaan kuluttajien rakastamia leipiä? Nautitko työstä, jossa pääset hiomaan rekrytoinnin toimintamalleja entistä paremmiksi ja luomaan yhteistyökuviota oppilaitosten kanssa. Rekrytoit sujuvasti sekä leipomo- ja lähettämötyöntekijöitä että asiantuntijoita. Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.  

Etsimme leipomoyhtiö Vaasanin Suomen HR-tiimiin asiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Salmisaaressa. Raportoit tehtävässäsi Suomen henkilöstöpäällikölle.

Tehtäväkenttäsi

Sinulla on avainrooli siinä, että löydämme kulttuuriimme sopivat parhaat osaajat. Rekrytoinnin asiantuntijana vastaat Vaasanin tasolla rekrytoinneista, tuet ja sparraat esimiehiä rekrytointiprosessin eri vaiheissa sekä huolehdit rekrytointiprosessin kehittämisestä. Tehtävässäsi pääset lisäksi rakentamaan toimintamallia oppilaitosyhteistyölle sekä toteuttamaan työnantajamielikuvamme kehittymistä.

Oletko sinä palapelimme puuttuva palanen?

Tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tutkinto ja noin 3-5 vuoden kokemus rekrytoinnin parissa antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Lisäksi sinulla on

  • selkeä käsitys rekrytointiprosessin eri vaiheista ja tehtävistä
  • haastatteluosaamista
  • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
  • valmiudet käyttää ja hyödyntää eri rekrytointikanavia, etenkin sosiaalista mediaa (LinkedIn)
  • vahvaa osaamista HR- ja rekrytointijärjestelmistä.

 Kaipaamme joukkoomme kollegaa, joka on

  • helposti lähestyttävä, ystävällinen ja yhteistyökykyinen
  • sparraa esimiehiä rekrytointistrategian toteuttamisessa
  • pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen, joka ei pudota hanskojaan vastatuulessa.


Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.

Meillä leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.

Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä. Tiesitkö muuten, että Lantmännen Unibakella on leipomo Australiassa asti?

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita. Teemme pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä toimintamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 18.12.2019 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi.

 

Growing together from Field to Fork
Vaasan.fi

Tietoa Lantmännen Unibakesta

 Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka valmistaa tuotteita niin vähittäiskaupan kuin ateriapalveluidenkin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri joka päivä. Tavoitteemme on tehdä leivän leipomisesta kannattavaa liiketoimintaa valmistamalla ja kehittämällä maukkaita, korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita sekä ratkaisuja – huolehtien samalla tinkimättömästä tuoteturvallisuudesta sekä vastuullisesta tavasta toimia. Lantmännen Unibakella on 36 nykyaikaista leipomoa ympäri maailman. Pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Kuluttaja- ja ateriapalveluasiakkaillemme suunnattu tuotevalikoimamme sisältää vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Schulstad Bakery Solutions, Schulstad, Bonjour, Vaasan, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,1 mrd euroa. Yrityksessä työskentelee yli 6 000 työntekijää 21:ssä maassa. Lue lisää: www.lantmannen-unibake.com

Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja syrjimättömään yrityskulttuuriin. Lantmännen Unibake on työnantaja, joka takaa kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet työskennellä. Emme syrji ketään rodun, kansallisuuden, ihonvärin, syntyperän, uskonnon, sukupuolen, seksuaalisen suuntautuneisuuden, iän, siviilisäädyn, asepalveluksen tai minkään lainsäädännöllä suojatun oikeuden perustella.