(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Haemme

HR-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan Metsä Tissuen Mäntän yksikön henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa. Mäntän tehtaalla valmistamme Serla-, Lambi- ja Katrin-tuotteita, asiakkaidemme omia tuotemerkkejä sekä ruoanlaittopaperia SAGA -tuotteisiin. Tehtaalla työskentelee noin 400 henkilöä.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

HR-asiantuntijan tehtävässä tuet paikallisia esimiehiä ja henkilöstöä Mäntän yksikön päivittäisten henkilöstöasioiden hoidossa, henkilöstöhallinnon vuosittaisten prosessien läpiviennissä ja henkilöstön kehittämisessä. 

Tehtäviisi kuuluu mm. henkilöstötietojärjestelmän ylläpito, työehtosopimuksen tulkintaan liittyviin kyselyihin vastaaminen, työsopimusten laatiminen sekä henkilöstön opastaminen uusien sähköisten järjestelmien käyttöön. Toimit yhteyshenkilönä palkkahallintoon ja paikalliseen työterveyshuoltoon.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa, joista erityisesti Workday:n osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja tunnet itsesi varmaksi niiden parissa.

Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan nopeissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsä Tissuen Mäntän yksikön henkilöstöpäällikkö Hanna Pänkälä, p. 040 486 3406. Tavoitat hänet parhaiten maanantaina 18.11.2019 klo 9-10 ja maanantaina 25.11.2019 klo 14-15.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 26.11.2019 saakka. Menestystä hakuun!