(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Ricoh Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsimme oma-aloitteista HR-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

 

HR- SPECIALIST

 

Tehtävässä olet avainroolissa Suomen organisaatiossa huolehtimassa henkilöstöhallinnon toiminnoista. HR-spesialistina palvelet niin sisäisiä sidosryhmiä päivittäisissä henkilöstöasioissa kuin jalkautat globaaleja HR-käytänteitäkin.

Tartut itseohjautuvalla otteella yrityksen juokseviin henkilöstöhallinnon tehtäviin sekä hoidat rutiinitehtävät huolella alusta loppuun asti. Olet perillä työehtosopimusten sisällöstä ja henkilöstö voi tukeutua osaamiseesi aina tarpeen tullen. Toimit yhteyshenkilönä eri tahoihin, kuten esimerkiksi vakuutusyhtiöön ja työterveyteen.  Tuet esimiehiä rekrytointien läpiviennissä aina työsopimuksen laadinnasta uuden työntekijän perehdyttämisen koordinointiin saakka. Dokumentoit HR-käytänteitä ohjeistuksiksi ja saat tehtävässä myös koota HR-käsikirjaa prosessien tueksi. Olet tarvittaessa mukana Euroopan HR-kehityshankkeissa ja tiedotat henkilöstölle hankkeiden ajankohtaisista asioista. Sinulla on osaamista varmistaa palkkahallinnon prosessin sujuvuutta ja avustaa vaikkapa palkka-aineiston kokoamisessa tarvittaessa. Toimit HR-järjestelmän pääkäyttäjänä Suomessa ja vastaat tietojen päivityksestä. Työsi saavutuksista raportoit Nordicin HR-johtajalle.

 

Toivomme sinun olevan HR-ammattilainen, jolla on laajaa osaamista useista eri henkilöstöhallinnon alueista. Olet toiminut vastaavissa tehtävissä koordinoivassa itsenäisessä roolissa ja tartut reippaasti kysymyksiin selvittäen vastauksia. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa relevantin työkokemuksen lisäksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön riittävää tuntemusta ja eduksesi on erityisesti aikaisempi osaaminen Kaupan alan työehtosopimuksesta. Lisäksi arvostamme palkanlaskennan prosessien ymmärrystä. Työssäsi pääset hyödyntämään vahvaa englannin kielen taitoasi ja olet mielellään toiminutkin aiemmin kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös näkemystä HR:n prosesseista ja haluat edistää yhteistä menestymistä toimintaa kehittämällä. Nautit tehtäväkentän laajuudesta ja toimimisesta itsenäisesti roolissasi toteuttaen lokalisoiden globaaleja linjanvetoja.

 

Menestymisen avaimet:”Do it what it takes”

Parhaat asiat meillä Ricohilla ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme. Asiakas on tavoitteellisen toimintamme keskiössä ja työskentelemme positiivisessa sekä toisiamme kunnioittavassa hengessä. Opimme ja onnistumme yhdessä toimien aina kuitenkin luotettavan vastuullisesti.

Sinua odottaa Espoon Niittykummussa innostava työympäristö, jossa pääset toimimaan yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Voit lukea sivuiltamme lisää miksi kannattaa ottaa haaste vastaan ja tulla meidän joukkoomme kasvamaan ammattilaisena.

https://www.ricoh.fi/tietoja-meista/tyopaikat/miksi-tyoskentelisin-ricohilla

 

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Tuo HR-osaamisesi esiin ja hae tehtävään 23.11.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Pia Igoni p. 050 505 6733 pia.igoni@azets.com tai Sanna-Kaisa Suopohja p. 050 355 9822 sanna-kaisa.suopohja@azets.com .