(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme

HR-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan Metsä Fibren Kemin yksikön henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

HR-asiantuntijan tehtävässä tuet paikallisia esimiehiä ja henkilöstöä Kemin yksikön päivittäisten henkilöstöasioiden hoidossa, henkilöstöhallinnon vuosittaisten prosessien läpiviennissä ja henkilöstön kehittämisessä. 

Tehtäviisi kuuluu mm. henkilöstötietojärjestelmän ylläpito, rekrytointien tukeminen, työsopimusten laatiminen sekä henkilöstön opastaminen uusien sähköisten järjestelmien käyttöön. Toimit yhteyshenkilönä palkkahallintoon, paikalliseen työterveyshuoltoon ja tuet myös viestintää yhdessä Metsä Groupin viestinnän ammattilaisten kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa, joista erityisesti Workday:n osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja tunnet itsesi varmaksi niiden parissa.

Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan nopeissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet, rennon työyhteisön ja vahvan tuki- ja yhteistyöverkoston. HR-asiantuntijan tehtävässä pääset tekemään ja oppimaan, onnistumaan yhdessä ja kehittymään HR-ammattilaisena.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Puheluusi vastaa VP, HR Lasse Brandt (p. +358403506742), jonka tavoitat parhaiten maanantaina 22.7. kello 13.00 – 16.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Haku on auki 04.08.2019 saakka. Menestystä hakuun!