(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Oletko kiinnostunut kehittämään omaa ammatillista osaamistasi henkilöstöjohtamisessa, henkilöstön kehittämisessä sekä työsuhdeasioissa?

Etsimme Porvoon jalostamolle

HR-asiantuntijaa

vahvistamaan tuotannon HR-tiimiä perhevapaan ajaksi 31.10.2020 saakka.

Sinun osasi Nesteen matkassa

Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten kanssa ja toimien kumppanina kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Tarjoat esimiehille ensiluokkaista tukea päivittäisjohtamisessa, rekrytoinneissa sekä erilaisissa työsuhdeasioissa.

Tulet toimimaan yhteistyössä tuotannon esimiesten, globaalin HR-verkoston sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa työskentelee työsuhdepäällikkö, HR-päällikkö sekä kolme HR-asiantuntijaa.

Tehtävässäsi olet mukana tekemässä tuotannon muutosta, jossa tavoitteenamme on korkea turvallisuus, luotettavuus, tehokkuus ja tuottavuus. Osallistut erilaisten muutoshankkeiden valmisteluun ja tukemiseen oman vastuualueesi mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu mm:

 • Esimiesten tukeminen esimiestyöhön liittyvissä asioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöjohtamisen vuosikellon mukaisissa prosesseissa
 • Työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien koordinointi sekä tietojen ja sopimusten käsittely ja hallinnointi
 • Henkilöstön perehdytys sekä koulutus HR-asioissa
 • Henkilöstöraportointi liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti
 • Erilaiset kehityshankkeet
 • Menestyksen avaimet tehtävässä

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista koulutusta
 • Perusosaamista henkilöstöjohtamisen prosesseista, TES:stä sekä työlainsäädännöstä
 • Itsenäistä, jämäkkää ja vastuullista työotetta
 • Organisointikykyä ja kykyä hallinnoida monia asioita samanaikaisesti
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
 • Arvostamme aikaisempaa kokemusta HR- tai esimiestehtävistä.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen ja ennakoiminen on meille tärkeää. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of HR, Production Leena Perttu-Roiha, 050 458 2425, ja HR-asiantuntija Miika Jyrkinen, 050 458 2716.

Hakuaika päättyy 20.1.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.