(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Etsimme mukavaan, pieneen tiimiimme uutta jäsentä nykyisen kollegamme siirtyessä uusien haasteiden pariin. HR-tiimissämme on neljä henkilöä ja kuulumme Nebulan taloustiimin kanssa samaan yksikköön. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Vastuullesi kuuluvat monipuoliset palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtävät. Tehtäviisi lukeutuvat siis palkanlaskennan lisäksi muun muassa työsuhdeasiat, erilaisten henkilöstö- ja koulutusasioiden koordinointi, henkilöstötapahtumien järjestäminen, henkilöstökyselyt sekä perehdytykseen ja työhyvinvointiin liittyviä tehtäviä.

Olet positiivinen, joustava ja huolellinen tiimipelaaja, joka pitää myös rutiinitehtävistä. Langat pysyvät käsissäsi kiireen ja aikataulupaineidenkin keskellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä sinnikkyyttä viedä haastavatkin tehtävät maaliin laadusta ja palveluasenteesta tinkimättä. Haluat luoda parasta henkilöstökokemusta ja auttaa osaajiamme menestymään.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta ja sujuvaa MS Office -ohjelmien hallintaa
  • muutaman vuoden kokemusta HR- ja palkanlaskennan tehtävistä
  • työlainsäädännön tuntemusta
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä
  • positiivista asennetta, ihmissuhdetaitoja ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua (englannin kielitaito on eduksi)

Lisäksi on hyödyksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Personec W -palkkaohjelman tai jonkin muun palkkaohjelman käytöstä sekä Sympa HR-järjestelmän käyttökokemusta. Haluat mielellään myös kehittää omaa osaamistasi sekä toimintatapojamme yhä paremmiksi.

Tarjoamme sinulle paikan kivassa, osaavassa tiimissä ja menestyvässä it-alan kasvuyrityksessä. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi itsenäinen, mutta tietenkin kokeneet tiimiläisesi tukevat sinua aina tarvittaessa. Pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja hyödyntämään monipuolista osaamistasi sekä osallistumaan HR-prosessiemme kehittämiseen yhä sujuvammiksi. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 22.5.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Sirpa Hakala, sirpa.hakala@nebula.fi.