(Poistunut julkaisusta)

HR-SPECIALIST, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

 

Tule rakentamaan tulevaisuutta mainioon ja innostuneeseen joukkoomme.

Haemme nyt Vantaalla toimivalle asiakkaallemme HR-Specialistia. Tehtävä on määräaikainen (vanhempainvapaasijaisuus, n. 9 kk). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

HR-Specialistin tehtäviin kuuluu esimiesten ja henkilöstön tuki sekä neuvonta työsuhdeasioissa. Tehtävässä vastaat myös työhyvinvointisuunnitelmasta ja sen toteuttamisesta sekä toimit proaktiivisesti työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Luonnollisesti hallitset henkilöstöjuridiikkaa sekä työehtosopimusten tulkintaa. Lisäksi huolehdit lain mukaisen ja yrityksen strategian mukaisen henkilöstöraportoinnin toteutumisesta. Eduksi katsotaan kaupan alan ja/tai rakennusalan TES-tuntemus. Työssä menestyminen edellyttää itsenäisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää henkilöstön osaamista. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen roolin henkilöstön hyvinvoinnin edistämisessä, sisäisessä viestinnässä ja erilaisissa konsernin kehittämisprojekteissa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista. Arvostamme työkokemusta samankaltaisista tehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Todella tärkeää on reipas proaktiivinen asenne ja aito motivaatio toimia tärkeänä osana HR-tiimiä. Olethan työssäsi suunnitelmallinen ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti sekä ymmärrät luottamuksen arvon. Käytät työssäsi myös sujuvasti suomea ja englannin kieltä. Lisäksi sinulla on kokemusta HR-järjestelmien käytöstä.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen projektin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kannustavassa, hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä, joka tukee henkilöstöään tavoitteelliseen tekemiseen ja itsestään huolehtimiseen, niin työssä kuin vapaa-ajalla.

WE ARE SHAPERS

Jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä, niin voit olla etsimämme henkilö. Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, 040 723 9913, virpi.maentaus@fi.experis.com.