HR Specialist, palkka-asiat
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Haemme iloiseen ja osaavaan HR-tiimiimme asiakaslähtöistä HR Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Tässä monipuolisessa roolissa tuotat laadukkaita HR-palveluita henkilöstöllemme.  Pääset työskentelemään yhdessä kaikkien liiketoimintojemme kanssa ja olemaan osana Fintrafficin kehitystä maailman turvallisimman, sujuvimman ja ympäristöystävällisimmän liikenteen varmistamiseksi. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, aivan kauppakeskus Triplan vieressä.

Pääasialliset työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät työsuhteen elinkaaren aikana liittyen erityisesti palkkaprosessiin. Toimit palkkaprosessin vastuuhenkilönä ja olet ensisijainen yhteyshenkilömme ulkoistettuun palkkahallinnon kumppaniimme. Tuotat vaikuttavia HR-palveluita toimien henkilöstömme tukena ja kumppanina. Neuvot henkilöstöämme erityisesti palkkaukseen ja palkitsemiseen liittyvissä kysymyksissä. Päivität henkilöstösivujamme intrassa sekä pääset mukaan myös erilaisiin kehittämistehtäviin, kuten HR-järjestelmämme hankintaprojektiin.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja kannustavan esihenkilön tuella. Meillä on positiivinen ja uudistumiskykyinen työympäristö, jossa avoimuus ja hyvä johtajuus ovat päivittäisen toimintamme lähtökohtia. Tarjoamme joustavat työajat ja hybridityön, jossa voit työskennellä joustavasti niin toimistolla kuin myös etänä. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden vuosittainen tuki, työmatkaetu, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakijalta odotamme

  • Odotamme Sinulta soveltuvaa koulutusta, kuten esimerkiksi KM, KTM tai tradenomi.
  • Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä sekä HR-järjestelmien käyttämisestä. Kerrothan hakemuksessasi, mitä HR-järjestelmiä olet käyttänyt.
  • Katsomme lisäansioksi kokemuksen palkkausjärjestelmistä ja palkanlaskijan tehtävistä.
  • Odotamme Sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja, positiivista ja eteenpäin katsovaa otetta sekä tahtoa tuottaa parasta mahdollista palvelua sisäisille asiakkaillemme.
  • Sinulla on hyvä organisointikyky ja olet työskentelyotteeltasi huolellinen, tunnollinen ja oma-aloitteinen.
  • Olet joustava ja aikapaineessa työskentely on sinulle entuudestaan tuttua.
  • Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Noora Stenlund puhelimitse 040 8299018 3.12. klo 9-11 ja HR Business Partner Pia Siermala puhelimitse 050 3139775 29.11. klo 14-15. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 450 7000
Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot