(Poistunut julkaisusta)

HR-Specialist, kokoaikainen, Fingrid Oyj, Helsinki
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa ja mielenkiintoisessa HR-tehtävässä? Oletko valmis hyödyntämään osaamistasi sekä kehittymishaluista asennetta uusien haasteiden parissa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus - mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme HR-Specialist Fingrid Oyj:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Fingrid Oyj:lle HR-Specialistia noin vuoden kestävään määräaikaiseen sijaisuuteen Helsinkiin. Työtehtävä on kokoaikainen, ja työllistyt suoraan Fingrid Oyj:lle. 

HR-Specialistin työtehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten sekä kiinnostavien HR-tehtävien parissa. Pääasialliset työtehtävät sisältävät työsuhteiden elinkaarien hallintaa HR-järjestelmissä, matkahallinnon tehtäviä sekä palkanlaskennan avustusta. Pääset osallistumaan muun muassa perehdytyksien suorittamiseen, työsopimusten valmistelemiseen sekä muihin työsuhteisiin liitännäisten asioiden parissa. Tässä roolissa toimit tiiviisti yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien parissa, esimerkiksi vakuutusyhtiön ja työterveyshuollon kanssa. Osaamisen ja omien intressien myötä sinun on mahdollista päästä osallistumaan laajasti myös muihin HR-tehtäviin Fingridillä, kuten esimerkiksi rekrytointeihin ja valmennuksiin. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeimmät edellytykset ovat oppimishaluinen asenne ja aito kiinnostus HR-alaa kohtaan. Tehtävässä katsotaan vahvasti eduksi aikaisempi työkokemus HR-tehtävistä. 

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen – Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.fingrid.fi.

Pääasialliset tehtävät

 • Työsuhteiden elinkaaren hallinta
 • Matkahallinnon tehtävät
 • Palkanlaskennan avustavat tehtävät
 • Intressien ja osaamisen mukaan muut HR-tehtävät

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa opintotaustaa (AMK tai yliopisto)
 • Aitoa kiinnostusta sekä oppimishaluista asennetta HR-alaa kohtaan
 • Erinomaista suomen sekä englannin kieltä
 • Eduksi nähdään aikaisempi työkokemus HR-alalta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden työskennellä äärimmäisen monipuolisessa ja kehittävässä HR-tehtävässä
 • Hyvät henkilöstöedut
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.11.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.