(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist Bonalive:lle Turkuun!
Bonalive Biomaterials Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Oletko toimeen tarttuva HR-ammattilainen, joka etsii työtä kansainvälisestä toimintaympäristöstä? Jos et pelkää haasteita ja sinulta löytyy useamman vuoden kokemus henkilöstöhallinnon alalta, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Bonalive Biomaterials Oy:lle

HR Specialistia

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tarjoamme innovatiivisen ja ketterän työympäristön, jossa pääset ideoimaan ja tekemään päivittäisten juoksevien HR-tehtävien lisäksi kehitystyötä henkilöstöhallinnon parissa. Lisäksi pääset tekemään merkityksellistä työtä mielenkiintoisella toimialalla!

Etsimämme henkilö on erinomaisilla organisointitaidoilla sekä hyvällä pelisilmällä varustettu tiimipelaaja, jolla on osaamista työlainsäädännöstä ja talent managementistä sekä henkilöstön kehittämistyöstä ja kouluttamisesta. Toivomme, että olet luotettava kumppani henkilöstölle ja esihenkilöille sekä arvostat ja vaalit henkilöstön hyvinvoinnin ja työkulttuurin tärkeyttä jokapäiväisessä tekemisessäsi.

HR Specialistina tulet työskentelemään monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

• Työsuhteiden elinkaaren hallintaan liittyvät työtehtävät

• Työterveyden yhteyshenkilönä toimiminen

• Esihenkilöiden ja työntekijöiden tukeminen

• Rekrytointien koordinointi ja uusien työntekijöiden perehdytys

• HR-järjestelmiin liittyvät projektit sekä kehitystyö

Toivomme sinulta kokemusta henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti. Katsomme farmasia- ja/tai diagnostiikka-alan tuntemuksen eduksi Plussaa on myös kokemus erilaisista palkitsemismalleista. Työskentelyotteeltasi olet aikaansaava, joustava ja nautit monipuolisesta tekemisestä sekä ihmisten kohtaamisista. Bonalivella töitä tehdään aidosti yhdessä!

Oletko hakemamme HR-ammattilainen etsimässä seuraavaa mahdollisuutta urallasi? Jätä hakemuksesi CV:n kera jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka +358 50 3708 435, parhaiten tavoitettavissa ke 28.10. klo 9-11 välisenä aikana,

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.