(Poistunut julkaisusta)

HR Specialist / AbbVie Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020


AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbVie keskittyy kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida kehittyneitä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 29 000 henkeä ja AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Etsimme nyt 

HR Specialistia 

määräaikaiseen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen!

Ensisijaisena tehtävänäsi on tarjota laadukasta HR-tukea koko Suomen organisaation henkilöstölle ja osallistua aktiivisesti erilaisten prosessien kehittämiseen yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Pääset vastaamaan nimetyistä rekrytointiprosesseista, hyvinvointiasioiden suunnittelusta ja koordinoinnista, yhteistyöstä työterveyshuollon ja vakuutusyhtiön kanssa, kulttuurin kehittämisprojekteista sekä tekemään tiivistä yhteistyötä osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Saat vastuullesi strategisesti merkityksellisiä hankkeita, joiden suunnittelusta ja käytännön yksityiskohtien toteutuksesta vastaat.  Matriisiorganisaatiorakenteemme ansioista pääset työskentelemään ja vaikuttamaan organisaatiossamme laajasti. Esimiehenäsi toimii HR-johtaja ja kuulut kolmeen hengen HR-tiimiin.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja hyvää tuntemusta HR-kentästä sekä soveltuvaa tutkintoa ja intoa päästä kehittymään alan ammattilaisena. Arvostamme erityisesti kykyä ottaa nopeasti haltuun eri prosessit ja järjestelmät, ja kiinnostusta kehittää niitä. Olet tarkka ja täsmällinen, ja jaksat huolehtia yksityiskohdista sekä motivoidut erilaisista työtehtävistä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, sekä omaat vahvat valmiudet luoda verkostoja sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla. Koska olemme maailmanlaajuinen yritys, edellytämme sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen HR-tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Tueksesi saat osaavat kollegat ja dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Reeta Heino pe 15.5. klo 14–16 ja ma 18.5. klo 8:30–10, puh. 040 902 2396. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Lotta Lunnelaan ti 12.5. klo 13–15, puh. 020 746 9461 ja Sani Kaajakseen to 14.5. ja ma 18.5. klo 15–16:30, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 24.5.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.