HR Specialist, 3kk määräaikaisuus
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Workday-taitoiset HR-osaajat huomio! Alansa johtavalla ohjelmistotalolla tarjolla mahtava mahdollisuus kurkistaa kovan tason HR-hallinnon toimintoihin.

Ohjelmistoyhtiö Trimble Solutions on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen merkittäviä kilpailuetuja.

Trimble Solutionsilla on asiakkaita yli 100 maassa, toimistoja yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 800 henkilöä. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Trimble Solutions on osa yhdysvaltalaista monialaista teknologiayhtiö Trimble Inc:iä, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Sunnyvale:ssa.

www.tekla.com - utilities.trimble.fi - kunnat.trimble.fi

Trimble Solutions Oy riveissä on tarve näppärälle ja oma-aloitteiselle HR Specialistille sairausloman sijaisuuteen.

Tehtävänkuva pähkinänkuoressa: noin kolmen kuukauden sijaisuus HR-toimintojen päivittäisen hallinnoinnin parissa. Työtehtävät sisältävät mm. Workdayn pääkäyttäjän toimet, yhteyshenkilön roolin ulkoisille sidosryhmille (mm. palkkahallinto, työterveys- ja vakuutuskumppanit), sopimushallintaa, sisäistä viestintää ja muita 'normaaleja' henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toimenkuvan lopullinen tehtävä- ja vastuukenttä muovautuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella ja työssä ei vaadita vuosikymmenen kokemusta HR-hallinnon parista; tiukat vaatimukset liittyvät järjestelmäpuolelle ja etenkin Workdayn aikaisempi käyttökokemus on ehdoton edellytys. Muita päivittäisessä käytössä olevia ohjelmistoja ovat mm. SAP HR-moduuli, Mepco sekä Experience.

Rautaista TES- tai palkkahallinnon osaamista ei työssä ei tarvita ja nopeilla hoksottimilla sekä sosiaalisella ja toimeen tarttuvalla asenteella pääset pitkälle. Kaikkea ei tarvitse osata itse ja pääset perehtymään työhön yhdessä vakinaisesti tehtävää hoitavan henkilön kanssa ja tarvittaessa tukenasi on muu HR-tiimi. Sijaisuus voisi sopia erinomaisesti myös harjoittelujaksoksi opintojen oheen, jos muutoin koet omaavasi tarvittavat tiedot ja taidot tähän tehtävään.

Sijaisuus on kestoltaan arvioitu noin kolmen kuukauden mittaiseksi, viikkotasolla 37,5h normaalein toimistotyöajoin. Työt tehdään pääsääntöisesti etänä, joten asuinpaikallasi ei ole suurta merkitystä, jos sinulla on mahdollisuus käydä tarvittaessa Espoon Tapiolassa. Töiden aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti ideaalin ajankohdan ollessa elo-syyskuun vaihde.

Kyselyt, utelut ja lisäinfot täältä:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Parit pro tipsit hakemuksen tekoon:

- avaa etenkin HRM/CRM-ohjelmisto-osaamistasi
- kerro, jos sinulla on HR-hallinnon töiden lisäksi kokemusta esim. palkkahallinnosta tai muista tukitoimista
- mainitse myös palkkatoiveesi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477366
  • Tehtäväalue: HR, IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Lohja, Porvoo