(Poistunut julkaisusta)

HR-sovelluskonsultti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Sytytkö HR-järjestelmien saloista, tule mukaan a+-tiimiimme! 

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka. 
 
Etsimme Espoon Keilaniemen, uuteen Accountor Toweriin, energistä ja osaavaa HR-järjestelmäosaajaa. 
 
HR-sovelluskonsulttina työskentelet Services Suomen HR-palvelutiimissä vastaten Mepco HRM-järjestelmän käyttöönotto-, projektinhallinta- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan liiketoimintaympäristön asettamien vaatimusten sekä sovellusten yhteensopivuus parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimit aktiivisesti myös myynnin tukitehtävissä ja pääset kehittämään liiketoimintaamme.
Odotamme sinulta HR-prosessien tuntemusta sekä kokemusta HR-järjestelmien käyttöönottoprojekteista. Palkkaprosessien tuntemus on eduksi ja arvostamme erityisesti Mepco-osaamistasi.

Työskentelet pääasiassa asiakaskohtaisien ratkaisujen parissa, mutta samalla osaat hyödyntää ja tykkäät dokumentoida yhteisiä ratkaisumalleja hyödynnettäväksi muissakin asiakasratkaisuissa.
Aiempi kokemuksesi presales-tehtävistä auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.
 
Näillä taidoilla onnistut 

Etsimme joukkoomme innokkaan asenteen omaavaa osaajaa, joka tarttuu tehtäviin rohkeasti ja nauttii vaihtelevien järjestelmäkysymysten ratkomisesta. Sinulla on näyttöjä jo vastaavanlaisesta tehtävästä sekä vahvaa järjestelmäpuolen osaamista. Sinulla on mahdollisesti korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto ja taidat työn myös englanniksi.

Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että mielelläsi myös tiimissä. Nautit usean projektin edistämisestä, asioiden koordinoinnista ja työn monipuolisuudesta. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kannat vastuuta työstäsi ja olet halukas kehittämään omaa osaamistasi.
 
Tekemistämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Haluamme että viihdyt 

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Meillä on mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia ja laajentamaan osaamistasi osaavien kollegojesi kanssa! 
 
Espoon Keilaniemessä, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia vaikkapa kattoterassin uudessa ravintolassa.


Kiinnostuitko? 

Concept owner Eija Kaarto kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Eijan tavoitat numerosta 040 5066 116 ti 26.5. kello 12-13 ja pe 29.5. kello 12-13 sekä ke 3.6. kello 12-13. 
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 8.6.2020.