(Poistunut julkaisusta)

HR Solution Owner
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme palveluhenkistä

HR-järjestelmäpalveluiden omistajaa

Metsä Groupin tietohallintoon Espooseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Metsä Groupin tietohallinto on keskitetty palvelutoiminto, joka toimittaa ja kehittää ICT-palveluita liiketoiminnan tarpeisiin konsernin laajuisesti ja tukee liiketoiminnan kehittämistä ICT-ratkaisujen avulla.

HR vastaa Metsä Groupin henkilöstöjohtamisen menetelmistä, välineistä ja asiantuntijapalveluista. Palvelut kattavat henkilöstösuunnittelun, rekrytoinnin, henkilöstön kehittämisen, työsuhde-, työmarkkina-, palkkaus- ja palkitsemisasiat sekä työhyvinvoinnin, työterveyshuollon ohjauksen ja HR-raportoinnin.

Haemme kokenutta tietohallinnon ammattilaista vastaamaan HR-järjestelmäpalveluiden elinkaaren hallinnasta. Palveluomistajana hallitset HR-järjestelmien kehitysportfoliota projekteineen. Pitkäjänteinen kehityssuunnittelu, resurssihallinta, projekti- ja toimittajahallinta sekä kustannusseuranta ovat osaamisalueitasi.  Vastaat HR-järjestelmien arkkitehtuuri- ja integraatiokehityksestä osana ICT-kokonaisarkkitehtuuria sekä varmistat kokonaisuuden tietoturvaratkaisut yhdessä ICT-osaajiemme kanssa.   

Mitä sinä voit tuoda Metsään?

Toivomme, että sinulla on kokemusta HR-prosesseista ja -järjestelmistä sekä kokemusta laajojen järjestelmäkokonaisuuksien kehittämisestä. Olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen, joka varmistaa asioiden läpiviennin avoimesti kommunikoiden ja aktiivisella otteella.  

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden viedä HR-järjestelmäkehitystämme eteenpäin kansainvälisessä ympäristössä. Olemme vuoden 2019 aikana ottaneet käyttöön Workday-järjestelmän ja sen kehittäminen sekä nykykäytön vahvistaminen ovat osa yhteisiä tavoitteitamme. HR-järjestelmäalue on jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus ja tarjoamme sinulle mainion tilaisuuden olla mukana tulevaisuuden hankkeissamme osaavien tiimien kanssa.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Nina Exell p.045-201 6838, parhaiten tavoitettavissa 11.11.2019 klo 14.00-16.00  ja 15.11.2019 klo 09.00-11.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 17.11.2019 saakka. Tsemppiä hakuun!