HR-sihteeri, Back-Office
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa, ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  


Haemme nyt palveluhenkistä HR-SIHTEERIÄ, Back-Office


Tehtäväsi ja vastuusi


HR-sihteeri, Back-Office tehtävä on uusi ja henkilö hoitaa käytännön henkilöstö- ja työsuhdeasioita, mm. erilaisia valmistelu-, tallennus- ja neuvontatehtäviä. HR-sihteeri toimii Palkkaryhmässä/Back-Officessa hoitaen kulloinkin sovittujen yksiköiden henkilöstösihteerin tehtäviä. Henkilö vastaa itsenäisesti sovituista työtehtävistä ja -prosesseista sekä osallistuu uuden toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. HR-sihteerin tehtävään kuuluu mm. työsopimusten ja muiden tehtävien valmistelu sekä loma/sairauspoissaolojen käsittely HR-tietojärjestelmässä.


Roolisi ja tiimisi


Kuulut Henkilöstöpalveluiden palkkaryhmään ja raportoit palkkapalveluiden palvelupäällikölle. Työskentelet tiiviisti kulloisenkin yksikön HR:n ja palkkaryhmäkollegoittesi kanssa. Tuet yksikön HR ammattilaisia arjen sujuvuudessa ja viet eteenpäin tulleita toimeksiantoja sekä kehität samalla päivittäistä toimintaa.


Kokemuksesi ja motivaatiosi


Sinulla on ammattimainen ja oma-aloitteinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokykyä. Työ edellyttää työsuhdeasioiden ja säädösten (esim. TES) tuntemista ja käytännön soveltamista. Työskentelet luontevasti tietojärjestelmien parissa sekä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Arvostamme erityisesti yhteistyökykyäsi ja kokemustasi vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostustasi henkilöstöasioita kohtaan.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen back office -tehtävän. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat HR-kollegat, viihtyisän työympäristön, ajanmukaiset välineet ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä osallistua toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Innostuitko?


Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin (”Hae nyt!”) kautta viimeistään 17.5.2021 ja liitä mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalveluiden palvelupäällikkö Marjo Vidlund, p. 050 382 2981, sähköposti marjo.vidlund@aalto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451950
  • Tehtäväalue: HR, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo