HR Senioriasiantuntija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Oletko työhyvinvoinnin asiantuntija? Innostaako työsuojeluasiat? Haluatko olla tukemassa muutosmatkalla olevan ketteröityvän finanssitalon työhyvinvointia?

 

Vahvistamme työhyvinvoinnin osa-aluetta hakemalla HR Senioriasiantuntijaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa työhyvinvointikokonaisuuteen kuuluvista tuotteista ja palveluista ja jatkuvasta kehittämisestä

 

HR Senioriasiantuntija

 

Tehtävästä

Toimit asiantuntijana ja mahdollistajana OP Ryhmän strategian toteuttamisessa työhyvinvoinnin alueella. Toimit myös OP:n keskusyhteisön työsuojelupäällikkönä ja vastaat työsuojeluorganisaation yhteistoiminnasta.

Vastaat yhdessä kollegoiden kanssa työhyvinvoinnin palveluiden/tuotteiden ja prosessien jatkuvuudesta sekä kehittämisestä osana kokonaisuutta. Tuet ja sparraat liiketoimintaa sekä kollegoita omalla asiantuntija-alueellasi. Vastaat tiimin jäsenenä oman vastuualueesi työntekijälähtöisestä kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta. Kehität ja jaat aktiivisesti omaa osaamistasi. Vastaat yhdessä tiimin kanssa työhyvinvoinnin kumppaniyhteistyöstä ja tuloksellisuudesta osana HR Osaamiskeskuskokonaisuutta. Työsuojelupäällikkönä vastaat työsuojeluorganisaation johtamisesta ja työsuojelutoimikunnan vetämisestä, prosesseista sekä niiden kehittämisestä

Keskeiset sidosryhmät ovat oman Heimon lisäksi HR Osaamiskeskus, Osaamiskeskukset, liiketoiminnan sidosryhmät sekä kumppanit.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostavan paikan ketteröityvässä HR:ssä, Osaamisen, OP johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen tiimissä. Pääset mukaan muutosmatkalle vaikuttamaan yhdessä vahvojen osaajien kanssa, oppimaan ja edesauttamaan OP:läisen työntekijäkokemusta, onnistumista ja työhyvinvointia.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.


Toivomme sinulta

Sinulla on hyvä substanssiosaaminen työhyvinvointikokonaisuuden osa-alueista. Osaamisesi kattaa työsuojelulainsäädännön tuntemusta ja kokemusta sen soveltamisesta. Sinulla on mielellään kokemusta työsuojelupäällikkönä toimimisesta.

Kehität työntekijälähtöisesti ja aktiivisesti oman asiantuntija-alueesi toimintaa, tuot tiimiisi vahvaa prosessiajattelua ja osaamista.

Olet analyyttinen ja omaat kokemusta henkilöstödatan ja -analytiikan hyödyntämisestä HR työssä sekä liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Sinulla on tehtävään soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja osaamista palveluiden kehittämisestä, suunnittelusta toteutukseen. Kykenet johtamaan kokonaisuuksia ja vaikuttavuutta asiakaskokemus, työntekijäkokemus ja toiminnan tehokkuus huomioiden. Tykkäät fasilitoida ja kommunikoit sujuvasti oman asiantuntija-alueesi sisältöä eri tarpeisiin oman vastuualueesi johtamisessa (työntekijät, sidosryhmät, johto). Olet vahva tiimi- ja yhteistyöpeluri, yhteisten tavoitteiden edistäjä sekä kannat laajaa-alaista vastuuta työsi lopputuotoksista. Näet viestinnän eri muodot ja keinot keskiössä, kommunikoit sujuvasti oman asiantuntija-alueesi sisältöä eri tahoille ja tarpeisiin oman vastuualueesi osalta. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne sekä erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 16.5. mennessä liittämällä hakuun CV:si ja hakemuskirjeesi. Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävää kohtaan.

mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Poskiparta, puh. 050 487 2918. Tavoitat Johannan parhaiten pe 7.5. klo 9–9.45 ja ke 12.5. klo 11-11:45.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452059
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki