(Poistunut julkaisusta)

HR-/rekrytointikoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme Espoon Keilarannassa sijaitsevalle asiakkaallemme HR-/rekrytointikoordinaattoria vuoden määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään henkilöstövuokrauksen kautta. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluvat 

Työskentelet osana mukavaa ja kansainvälistä tiimiä ja osallistut moniin eri tehtäviin. Päiväsi voi koostua esim. seuraavista tehtävistä:
  • esimiesten tukeminen rekrytoinneissa
  • työpaikkailmoitusten tarkastaminen ja julkaiseminen
  • tapaamisten ja haastattelujen koordinointi ja sopiminen
  • yhteyshenkilönä toimiminen ulkoistettuun palkanlaskentaan
  • monipuolinen HR ja työsuhdeasioiden hoitaminen (esim. työsopimukset ja tes-tulkinnat)
  • raportointi ja yhteydenpito muun Nordic HR-tiimin kanssa

Toivomme sinulta 

Olet oikea henkilö tehtävään, jos omaat kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Toivomme vastuullista otetta työhön, sekä myös kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Positiivinen asenne ja hyvät kommunikointitaidot auttavat tehtävässä menestymistä, samoin kuin nopea oppimiskyky ja kyky hallita isojakin kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta SAP HR, BrassRing ja M2-ohjelmista ja opit mielelläsi myös uusia järjestelmiä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on tukenasi osaava ja mukava työyhteisö. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.