(Poistunut julkaisusta)

HR & RECRUITMENT CONSULTANT, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Innostutko asiakkaiden kanssa työskentelystä ja huumorintajuisesta työyhteisöstä? Haluatko päästä osaksi suurta kansainvälistä konsernia jatkuvasti kehittyvällä henkilöstöpalvelun toimialalla?

Etsimme nyt Helsingin keskustan toimistollemme vahvistukseksi kaupallista ja HR alasta kiinnostunutta

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosessien toteuttaminen, aina asiakkaan ensitapaamisesta työntekijävalintaan sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen saakka. Toimit asiakasvastuullisena konsulttina ja teet aktiivisesti myös myyntityötä uusiin ja olemassa oleviin asiakkuuksiin. Pääset konsultoimaan asiakkaitasi rekrytointihaasteissa ja niiden toteutuksessa sekä toimimaan HR konsulttina niin asiakkaillemme kuin vuokratyöntekijöillemme. Työssäsi pääset toimimaan vahvasti eri toimialojen ja organisaatiotahojen parissa alan näköalapaikalla. Keskitymme vahvasti toimihenkilöpuolen sekä kaupan alan henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosesseihin.

Olet etsimämme rekrytointikonsultti, mikäli olet myynnillinen ja dynaaminen tuloksentekijä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin. Itsenäisenä ja kaupallisena persoonana tunnistat uudet mahdollisuudet ja työskentelet määrätietoisesti kohti tavoitteita. Olet asiakkaille ratkaisuja tuova asiantuntija, joka haluaa oppia sekä ymmärtää asiakkaan toimintaa. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti mahtavana tiimipelaajana. Työssä menestyminen edellyttää luontaista kykyä ja halua verkostoitua sekä nopeaa oppimiskykyä.

Edellä mainittujen lisäksi edellytämme sinulta:

- aiempaa kokemusta rekrytointi-/henkilöstöalalta ja/tai palvelumyynnistä
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi, KTM)
- sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista

Arvostamme suuresti aikaisempaa kokemustasi kaupan alalta.

Kollegoiksesi saat joukon positiivisia ja oma-aloitteisia ammattilaisia, jotka ylläpitävät hyvää ilmapiiriä ja työskentelevät tehokkaasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sovit joukkoon, kun nautit vaihtelevista tilanteista, mukaansatempaavasta työyhteisöstä ja toimit tehokkaasti ajoittain myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan työn, pitkälle kehitetyn toimintamallin sekä ison organisaation tuen ja perehdytyksen. Tarjoamme vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen, eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Olet tehtävässä osa energistä ja positiivista työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta viimeistään keskiviikkona 25.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai puh. 040 827 9433. Haethan pian, sillä haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.