(Poistunut julkaisusta)

HR Projektipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme HR-yksikköömme Helsinkiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Johtamaan ja kehittämään Mehiläisen HR:n sisäisiä, HR:n ja liiketoimintojen yhteisiä sekä eri toimintojen rajapinnoissa tapahtuvia projekteja. Vastuullasi on erikseen määritettyjen projektien johtaminen, projektien etenemisen varmistaminen sekä näihin liittyvä muutosjohtaminen. Toimit läheisessä yhteistyössä Mehiläisen johdon, liiketoimintojen vastuuhenkilöiden sekä prosessinomistajien ja talousjohdon kanssa. Ensisijaisena tavoitteenasi on kehittää Mehiläisen palkkahallinnon ja HR:n prosesseja huipputasolle niin, että ne tukevat optimaalisesti esimiehiä ja työntekijöitä sekä mahdollistavat Mehiläisen kasvun hallitusti.

Etsimme erityisesti ihmistä, jolla on kokemusta haastavien projektien johtamisesta. Odotamme sinulta vähintään AMK-tutkintoa sekä kolme vuotta relevanttia kokemusta projektien johtamisesta. Eri projektijohtamisen koulutukset ja sertifikaatit lasketaan sinulle eduksi. Tehtävän menestyksekästä hoitamista auttaa kyky saada asioita valmiiksi, päättäväisyys, kyky myydä asioita sekä huolehtia, että useampi projekti etenee ja pysyy samaan aikaan hallussa. Kokemus palkkahallinnon ja HR alueen kehittämisestä on etu. Etsimämme ihminen ei lannistu epäonnistumisista vaan ottaa ne oppimiskokemuksena.

Kasvavassa Mehiläisessä ja uudessa HR yksikössä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Pääset näköalapaikalle Suomen terveys- ja sosiaalipalvelujen suunnannäyttäjän kehitykseen. Saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat parhaat asiantuntijat. Raportoit tehtävässäsi Mehiläisen henkilöstöjohtajalle.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera to 13.12.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas, puh. 050 393 5073.