(Poistunut julkaisusta)

HR-Projektipäällikkö, HR- Tieto, digitaaliset palvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

HR-Projektipäällikkö, HR- Tieto, digitaaliset palvelut

Työavain 1-104-19
Vakinainen työsuhde alkaen 08.01.2020
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Henkilöstöpalvelut/HR-Tieto , Kamreerintie 5 02770 Espoo
Konsernihallinto, Henkilöstö/Henkilöstöpalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tule kehittämään Espoon kaupungin digitaalisia HR-palveluita! HR-tietoyksikössä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa tiimissä. Saat sopivasti haasteita sekä vastuuta. HR-tietoyksikön tehtävänä on digitaalisten HR-palveluiden parantaminen, järjestelmätuettujen HR-prosessien kehittäminen sekä tiedolla johtamisen tukeminen. Tehtäviisi kuuluu HR-digitalisaatioon liittyvät järjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojektit. Projektipäällikkönä vastaat kaupunkitasoisten projektien suunnittelusta, läpiviennistä ja koordinoinnista projektin tavoitteiden ja aikataulun puitteissa. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. HR:n eri osa-alueiden päälliköiden, tietohallinnon, viestinnän ja hankinnan kanssa. Asiakkaitamme ovat loppukäyttäjinä koko henkilöstö. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista asennetta ja ketterää toimintakykyä. Sinulla on erinomaiset verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot. Viet asioita pitkäjänteisesti eteenpäin ja osaat huomioida loppukäyttäjän näkökulmat ratkaisuissa. Tarjoamme sinulle Espoon kaupungin henkilöstöetujen lisäksi osaavan tiimin tuen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kehittämismyönteisessä työympäristössä. Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi ja tule kehittämään tulevaisuuden HR- palveluja! Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään viikolla 46.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta järjestelmäprojektipäällikön tehtävistä. Kyky viedä asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja loppuunsaattaa tehtävät.

Arvostamme HR alueen tuntemusta, positiivista ja aktiivista asennetta. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ketteryyttä toimia vaihtelevissa tilanteissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4122,96€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko


Konsernihallinnon tehtävänä on johtaa, ohjata, valvoa ja kehittää koko kaupunkikonsernia sekä vastata kaupungin tukipalveluista ja niiden kehittämisestä kaupunginjohtajan johdolla. Konsernihallinto ohjaa Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä sekä asukkaiden ja asiakkaidensa hyvinvointia. Konsernihallinto vastaa keskitetyistä julkishallinnon asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Lisätietoja tehtävästä
HR-Tietopäällikkö Jutta Vänskä
043 827 3203
jutta.vanska@espoo.fi
ke 30.10. klo 13-15