(Poistunut julkaisusta)

HR-/projektiassistentti Espooseen
Laptitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme tuotannonassistenttia osaksi HR- ja tuotantoporukkaamme. Tehtävänäsi on toimia HR:n ja projektipäälliköiden assistenttina. Tehtäviisi kuuluu uusien työntekijöiden perehdyttäminen yrityksen toimintatapoihin. Hoidat käytännön järjestelyt uuden työntekijän aloittaessa, kuten esimerkiksi työsuhteen perustamisen järjestelmiimme, opastat työterveyshuollon käytännöt, tilaat työvaatteet ja hoidat muut hallinnolliset asiat.

Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Avustat heitä muun muassa projektien dokumentoinnissa, tavarantilauksissa työmaalle sekä lisämyyntien hoitamisessa. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu laskujen kohdentaminen projektipäälliköille.

Laita persoonasi peliin

Meillä Laptitecilla arvostetaan hyvää työtä ja työkavereita. Siksi odotammekin sinulta ennen kaikkea hyviä yhteistyötaitoja ja heittäytymistä. Kohtaat uuden työntekijän ensimmäisenä ja tärkeää onkin, että olet ulospäinsuuntautunut ja avoin ihminen. Toimenkuvasi monipuolisuuteen liittyen on tärkeää, että sinulla on organisointikykyä, jotta hommat pysyvät niin sanotusti hanskassa. Arvostamme sitä, että uskallat tuoda ideasi esille ja kehität meidän kanssa yhdessä toimintaamme eteenpäin.

Odotamme, että sinulta löytyy ammattitutkinto. Tärkeintä on kuitenkin persoonasi ja se, että tulet ihmisten kanssa toimeen. Tietokone on myös vahvasti käytössä työssäsi ja ilman sitä et pärjää. Tästä syystä edellytämmekin sinulta vahvoja tietoteknisiä taitoja, kuten MS-Officen hanskaamista. Lisäksi tulet käyttämään työssäsi useita eri tietokoneohjelmistoja.

Miksi tulisit Laptitecille?

Laptitecilla pääset mukavaan ja rentoon työyhteisöön. Meillä ei ole ovenpielessä ”kynnyksiä”, tulit sitten kenen tahansa juttusille. Mikäli haluat kehittyä työssäsi, meillä se on mahdollista. Oman ammattitaidon kehittämiseen kannustetaan, eikä sen katsota olevan meiltä pois.

Molemminpuolinen joustavuus on myös osa yrityskulttuuriamme. Uskomme siihen, että vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä. Luottamukselle annetaan sijaa ja sen myötä joustamisesta tulee molemminpuolista.

Jäikö jotain kysyttävää?

Kerromme mielellämme lisää assistentin paikasta. Lisätietoja antaa Hannes Kokko puh. 041 458 6198. Täytä hakemus 13.6.2018 mennessä osoitteessa: https://rekry.lapti.fi/MepRekry/Application/Index/68/

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.