(Poistunut julkaisusta)

HR Professional
Etteplan Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Innostutko HR-työstä kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa? Haluatko olla mukana työyhteisössä, jossa onnistutaan ihmisten kanssa ja jossa monipuolista osaamistasi arvostetaan?

Globaaliin HR-organisaatioomme kuuluva Suomen HR-tiimi tarvitsee nyt lisää vankkaa ja laaja-alaista HR-osaamista. Etteplan Oyj Suomen koko organisaation henkilöstömäärä on jo pitkälti yli 2000. Etsimme nyt kokenutta HR-ammattilaista Tampereen toimistollemme.  

HR:n tehtävänä on tarjota laadukkaita HR-palveluita ja -osaamista sekä sitä kautta tukea koko Etteplanin liiketoiminnan ja asiakkaiden menestystä. Tavoitteenamme on varmistaa HR-asioiden sujuva kokonaisohjaus läpi organisaation.

Työskentelet osana kansainvälistä HR-tiimiä moninaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja valmistelutehtävissä. Otat vastuullesi HR:n nimetyt tehtäväkokonaisuudet. Iso osa työstäsi koostuu henkilöstön ja esimiesten sisäisestä palvelusta ja tuesta, mutta lisäksi tehtävään kuuluu merkittävästi asioiden, prosessien ja toimintatapojen jatkuvaa kehittämistä. Työssä tarvitaan sekä pitkään tähtäimeen keskittymistä että nopeaa reagointia. Tehtävä on uusi, joten tehtävänimikettä ja tehtävän sisältöä muokataan valittavan henkilön osaamisen, kiinnostuksen ja potentiaalin mukaan.  

Tämä on unelmapaikka sinulle, joka hoidat työsi myönteisellä energialla. Olet proaktiivinen, pystyt priorisoimaan, sinulla on hyvä tilannetaju ja osaat hoitaa yllättävät tilanteet luotettavasti. Palveluotteesi on nopea, aloitteellinen ja jämäkkä. Pystyt helposti hyppäämään tilanteesta toiseen ja viemään montaa asiaa rinnakkain eteenpäin. Huolehdit työsi aikataulusta ja laadusta sekä asioiden saattamisesta loppuun. Nautit omistautuvasta työskentelystä aikaansaavassa ympäristössä.  

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • vankka ja laaja-alainen HR-osaaminen sekä näytöt onnistumisista HR-työssä
  • vähintään kymmenen vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä
  • vahva kyky käynnistää ja toteuttaa sekä loppuunsaattaa projekteja ja hankkeita
  • taito toimia palveluhenkisesti ja aikaansaavasti myös paineen alla
  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • kokemus HR-tietojärjestelmistä (HRIS), metriikasta, raportoinnista sekä HR-järjestelmähankkeiden läpiviennistä ja/tai kansainvälisen liikkuvuuden sekä komennusasioiden hoitamisesta, muu HR-osaaminen eduksi

Monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien myötä on tärkeää, että haluat jatkuvasti parantaa osaamistasi ja toimintatapojasi. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea ihminen meille. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 9.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Director Johanna Salmi 30.1. klo 13:30 – 14:30 ja 4.2. klo 12-13:30, puh. +358 503207900.