(Poistunut julkaisusta)

HR-partneri
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme nyt  HR-partneria

HR-partnerin roolissa ohjaat oman vastuuorganisaatiosi esihenkilöitä huolehtimaan laadukkaasti henkilöstöjohtamisen ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheista rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Hallitset osaavan henkilöstön houkuttelun ja valintaprosessin, työlainsäädännön ja työehtosopimuksen soveltamisen sekä esihenkilöiden sparraamisen henkilöstösuunnittelun, työyhteisön toimivuuden, työkyvyn varmistamisen, osaamisen ja suorituksen johtamisen alueilla.

Partnerivastuun rinnalla tehtävääsi kuuluu olennaisena osana Varman HR-järjestelmien ja -analytiikan kehittäminen. Vastuullasi on HR-järjestelmäkokonaisuuden toimivuus, järjestelmistä saatavien tehojen lisääminen ja prosessien sujuvuuden vauhdittaminen automaatiota ja esim. ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksia hyödyntäen IT-asiantuntijoidemme tuella. Sinulta odotetaan vahvaa näkemystä HR-järjestelmistä, työsuhdeprosessien optimoinnista, projektinjohtamisen taitoa, tavoitteellista ja järjestelmällistä työotetta sekä kunnianhimoa hankkeiden maaliin saattamisessa. Analytiikan alueella kehität HR-tietovarastoa, työkaluja ja malleja HR-datan hyödyntämiseen liiketoiminnan tukena.

Kotipesäsi on Varman HR-, viestintä- ja vastuullisuustoiminto, jossa viidentoista intohimoisen oman alueensa asiantuntijan rempseä ryhmä ottaa ilon irti työstä, auttaa arjen huolissa, jakaa osaamistaan ja panostaa yhdessäohjautuvuudessa kehittymiseen.

Tehtävä edellyttää aiempaa HR-kokemusta. Erityisesti odotamme kokemusta rekrytoinnista ja työsuhde- ja työehtosopimusasioiden hoitamisesta sekä vahvaa HR-järjestelmäkokemusta ja soveltuvaa korkeakoulutaustaa alalta. Työsuhde on vakituinen. Työtä voit tehdä toimistolla tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Modernissa toimistossamme Helsingin Salmisaaressa pääset nauttimaan monipuolisista työtiloista, henkilöstöravintolan herkuista ja upeasta merinäköalasta.

Toimintaamme ja varmalaisiin pääset tutustumaan tarkemmin vuosi- ja yritysvastuuraportistamme ja osoitteessa varma.fi/vastuullisuus. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästi antaa HR-päällikkö Eeva Reponen ma 10.8. klo 10 -11.30., puh. 040 771 1736.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 16.8.2020 mennessä.