(Poistunut julkaisusta)

HR Partner/HR-neuvonantaja
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Tarjolla huippupaikka HR-ammattilaiselle

Suomen Pankissa ja Finanssivalvonnassa työskentelee noin 550 asiantuntijaa rahapolitiikan valmistelun ja toteutuksen, rahoitusjärjestelmän ja finanssimarkkinoiden valvonnan, rahahuollon ja muiden keskuspankki- ja valvontatehtävien parissa. Kansainvälinen yhteistyö on tärkeä osa molempien organisaatioiden toimintaa. Osaamisen ja toimintatapojen jatkuva uudistaminen sisältyy arvoihimme ja johtamisessa painotamme hyvää ilmapiiriä, innostavuutta ja tuloksellisuutta.

HR-tiimimme tuottaa henkilöstöpalvelut sekä Suomen Pankin että Finanssivalvonnan koko henkilöstölle ja toimii esimiesten ja henkilöstön tukena kaikissa virkasuhteeseen liittyvissä asioissa. Haemme HR-tiimiimme vahvistukseksi

HR-PARTNERIA/HR-NEUVONANTAJAA

Tehtäväsi koostuu kahdesta kokonaisuudesta; HR Partner -tehtävistä ja työpaikkakohtaiseen virkasuhdejärjestelmään liittyvistä neuvonantajatehtävistä. Työsi jakautuvat suunnilleen puoliksi näiden kahden kokonaisuuden kesken.

HR Partnerina vastaat sinulle nimettyjen osastojen henkilöstölle ja esimiehille tarjottavista HR-palveluista. Näistä tärkeimmät ovat rekrytoinnin tuki, virkasuhdeasioihin liittyvä neuvonta ja esimiesten sparraus sekä työhyvinvointiin liittyvä konsultointi.

HR-neuvonantajana osallistut Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan virkasuhdejärjestelmän kehittämiseen sekä yhteistyöhön ja neuvottelutoimintaan paikallisen ammattijärjestön ja luottamusmiesorganisaation kanssa. Osana työnantajatehtäviä vastaat myös palkkausjärjestelmän kehittämisestä. Osallistut Euroopan keskuspankkijärjestelmässä tehtävään HR-yhteistyöhön.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 10 vuoden työkokemusta vaativista HR-asiantuntijatehtävistä, näyttöä kehittämisprojektien tuloksellisesta läpiviennistä ja kokemusta vaativista neuvottelutilanteista sekä  rekrytointien ja työ- tai virkasuhdeasioiden hoitamisesta.

Olet oma-aloitteinen, haasteita pelkäämätön ja palveluhenkinen. Sinulla on tuloksia aikaansaava työskentelyote. Olet kollegoja tukeva ja arvostava tiimin jäsen. Tarvittaessa olet jämäkkä neuvottelija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit luontevasti vaativissakin tilanteissa niin suomeksi kuin englanniksikin.  Pystyt joustamaan työajoissa.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta). Tehtävän palkka (Hay vaativuusluokka 18) ja muut ehdot määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaisesti.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Antti Vuorinen, antti.vuorinen@bof.fi tai p. 050 344 3447. Puhelimitse tavoitat Antin parhaiten 21.3 klo 14.30-16, 23.3. klo 8-9.30 tai 27.3. klo 8-9.30 välisinä aikoina.

Lue osaston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.