(Poistunut julkaisusta)

HR Partnereita
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Valtoriin HR Partnereita!

HR Partnerin tehtävä sijoittuu Valtorin Henkilöstöpalvelut-yksikköön. HR Partner toimii proaktiivisesti henkilöstöpalveluista liiketoimintaan päin ja tuo liiketoiminnan näkökulmaa henkilöstöpalveluihin. HR Partner osallistuu henkilöstöpalveluiden edustajana myös hänen vastuulleen nimetyn Valtorin liiketoimintayksikön johtoryhmän työskentelyyn yksikön kanssa sovitulla tavalla.

HR Partnerin tehtävänä on:
- Varmistaa henkilöstötyön tavoitteiden toteutuminen omien liiketoiminta-asiakkaidensa osalta haastamalla, sparraamalla sekä tukemalla johtoa ja esimiehiä eri tyyppisissä henkilöstökysymyksissä.
- Vastata yhden tai useamman HR-prosessin kokonaisuudesta ja kehittämisestä sekä siihen liittyvistä ohjeistuksista ja mahdollisista koulutuksista. Näitä alueita voivat esimerkiksi olla rekrytointi ja työnantajakuva, tavoitteet ja suoriutuminen, muutoksen edistäminen, osaamisen kehittäminen, analytiikka, työsuhdeasiat, tyytyytyväisyys tai muu HR-alue.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä monipuolista kokemusta ja osaamista HR-toiminnoista ja prosesseista, mielellään myös partneritoiminnasta. Lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää osaamista sekä HR-toimintojen että sisäisen asiakkuuden jatkuvaan kehittämiseen. Ymmärrys Valtorin liiketoiminnasta ja ICT-alasta on hyvä lähtökohta tehtävään.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on maaliskuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 21.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-102-2018).

Lisätietoja:  Henkilöstöpäällikkö Outi Arvola p. 0295 50 5388.