HR Partner
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Vahvistamme tiimiämme ja haemme SSAB Raahen HR-organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen

 HR PARTNERIA
 
Tehtävässäsi toimit laaja-alaisesti työsuhde- ja henkilöstöasioiden asiantuntijana esimiesten ja henkilöstön tukena. Tehtäviin kuuluu työsuhde- ja työvoima-asiat, rekrytoinnit, työnantajakuvan kehittäminen, laatuasiat ja esimiesten valmentaminen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta monipuolisista henkilöstöasioiden hoidosta ja laatutehtävistä. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yhteistyökykyä.

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta työsuhteisiin liittyvistä työlainsäädännöistä sekä valmiutta kehittää ja kouluttaa itseäsi. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden motivoituneelle henkilölle sekä hyvät mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hannu Nevasaari, p. 040 844 2958. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 15-16 ja sähköpostitse hannu.nevasaari@ssab.com.

Hae tehtävään viimeistään 20.6.2021. Liitä mukaan CV, vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461255
  • Tehtäväalue: HR, Viestintä, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raahe, Pohjois-Pohjanmaa