(Poistunut julkaisusta)

HR Partner
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme Elcoline Group Oy:lle, vankan ja monipuolisen kokemuksen omaavaa HR-asiantuntijaa (HR Partner), jonka tehtävänä on konserniyritysten sisäisten HR prosessien ja toimintojen kehittäminen, yhtenäistäminen ja jalkauttaminen.

Elcoline Groupin visio on luoda toimialan johtava yritys, jossa on toimialan tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat sekä houkuttelevin työnantajabrändi. Etsimme siis kokenutta ihmisten johtajaa, jolla on halu lähteä rakentamaan kasvumatkaa nopeasti kehittyvään kasvuyritykseen.

Tutustu Elcolineen yrityksenä osoitteessa: https://elcoline.fi/

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta tiimien ja ihmisten johtamisesta sekä näyttöjä HR projektien kehittämisestä suuressa tai keskisuuressa organisaatiossa. Sinulla on tehtävään sopiva yliopisto- tai korkeakoulututkinto sekä käytännön osaaminen työsopimus- ja lainsäädännön prosesseista sekä muutosjohtamisesta.

Tutustu uusiin työtehtäviisi sekä osaan työkavereitasi videolta osoitteessa: https://youtu.be/pU-HEiuUu5Q!

Liiketoimintajohtajia tukevan rekrytointityön ohella osallistut HSEQ- ja Lean-työryhmiin, vastaat työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisen sekä erilaisista management-työkalujen ja mittareiden kehittämisestä ja luot suhteita asiantuntijaverkostoihin. Lisäksi osallistut yksiköiden johtoryhmätyöskentelyyn sekä yrityksen integraatioprosesseihin Elcoline Groupin kulttuurin ja toimintojen jalkauttamisessa.

Etsimme energistä ja iloista henkilöä, joka haluaa rohkeasti tarttua uusiin haasteisiin. Avoimuus, palvelukokemus ja positiivinen muistijälki ovat sinulle yhteisiä avaintekijöitä. Olet hyvä kuuntelija ja taitava neuvottelija, jolla on positiivinen ja innovatiivinen ote oikeiden ratkaisujen tuottamiseen. Pystyt hoitamaan tehtäviäsi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Elcoline Group tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin sekä hitsaustöihin mm. meri, metalli, kaivos, energian tuotanto ja (petro)kemian teollisuuden parissa.

Meitä on kohta jo 500 – hae osaksi Elcolinen kasvutarinaa!

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 1.9.2020 mennessä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.