(Poistunut julkaisusta)

HR Partner
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Haemme nyt innovatiivista ja palveluhenkistä HR Partneria monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin osaksi HR-tiimiämme Helsingin keskustan toimistolle.

Sinun tehtäväsi

HR Partnerina tuet ja sparraat päivittäin esihenkilöitä erilaisissa HR:ään liittyvissä asioissa kuten työsuhteiden hallinnassa, rekrytoinnissa sekä suorituksen ja työkyvyn johtamisessa. Koordinoit ja kehität itsenäisesti muun muassa rekrytointiin, perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä. Osallistut operatiivisella tasolla erilaisten työsuhdeasioiden hallintaan ja ulkoistetun palkanmaksun kanssa toteutettavaan palkkaprosessiin sekä muihin pienessä kolmen hengen HR-tiimissämme pyöritettäviin hallinnollisiin tehtäviin. Vastuualueiden jakoa tiimissä katsotaan vielä tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Teet tiivistä yhteistyötä toisen HR Partnerin Lauran ja HR Manager Annin kanssa ja olet myös osa laajempaa konsernitasoista HR-tiimiä ja -tekemistä.

Odotamme, että sinulla on jo työkokemusta monipuolisista HR–tehtävistä mukaan lukien kokemusta HR-prosessien ja -järjestelmien hallinnoimisesta ja kehittämisestä sekä esihenkilöiden päivittäisestä tuesta. Tahtotilanasi on varmistaa prosessien sujuvuus niin, että myymälöiden työntekijämme ja esihenkilömme voivat keskittyä siihen tärkeimpään: asiakkaisiimme. Kaupan alan työehtosopimuksen ja keskeisimpien työlakien tunteminen on ehdottomasti eduksi tässä työtehtävässä. Henkilöstöjohtamiseen suuntautuva koulutustausta on tässä työtehtävässä hyödyllinen.

Haluamme tiimikaveriksi henkilön, joka on palveluhenkinen, ja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä napakka ote asioiden toimeenpanemisessa. Toivomme, että työskentelet mielelläsi osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn, ja osaat soveltaa ohjeita sekä ratkoa eteen tulevia ongelmia omatoimisesti. Et myöskään pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita, joissa meitä vauhdittaa kaupan alan murros ja halumme jatkuvasti kehittää toimintaamme!

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle innostavia ja monipuolisia HR-tehtäviä avoimessa ja lämminhenkisessä työilmapiirissä sekä osana Suomen tiimiä että laajempaa koko konsernin kattavaa HR-tiimiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kaivokadulla, mutta voit tehdä töitä myös etänä. Henkilöstöeduissamme olemme panostaneet etenkin hyvään ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Haethan heti, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja haku päättyy 19.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä saat HR Manager Anni Lestiseltä, puh. 041 526 2667, tiistaina 11.8.2020 klo 14-15 välillä sekä tiistaina 18.8.2020 klo 9-10 välillä.

Monimuotoisuus & osallistaminen

Clas Ohlsonilla on intohimona elämisen helpottaminen kaikenlaisissa kodeissa, kaikenlaisille ihmisille. Arvostamme ja kunnioitamme toistemme eroavaisuuksia ja jaamme toisillemme tietoja ja taitoja, oppiaksemme toisiltamme. Monimuotoisuus tarkoittaa meille dynaamista organisaatiota, joka rohkaisee tuomaan esille erilaisia ideoita ja näkökulmia. Toivomme, että juuri sinä, omalla persoonallisuudellasi ja kokemuksellasi, haluat olla osa matkaamme, joka vie meitä eteenpäin vielä seuraavat 100 vuotta. Tähän matkaan on jokaisella mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa.

Lisätietoja Clas Ohlsonista löydät: yritys.clasohlson.fi.