(Poistunut julkaisusta)

HR Partner
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria. 

Etsimme nyt joukkoomme Osaaminen ja kulttuuri -yksikköön yhteisön kehittämisen toimintoon HR Partneria. Tehtävä täytetään nykyisen partnerimme siirtyessä toisiin tehtäviin yksikkömme sisällä. 

Hr Partnerin tehtävä sijoittuu tiimiin, jossa toimimme johdon HR-tukena. Yhteisön kehittämisen toimintakokonaisuudessa työskentelemme lisäksi yhteistoiminnan ja työnantajatoiminnan, työnantajaimagon kehittämisen ja osaajien houkuttelun, sekä osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin teemojen parissa. Työskentelemme joustavasti Tampereen kolmella kampuksella. 

HR Partnerin tehtävä Yhteisön kehittämisen toimintokokonaisuudessa

HR Partnerina työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiedekunnan johdon, rekrytoivien esimiesten, HR Partner-tiimin sekä muiden Osaaminen ja kulttuuri -yksikön kollegoiden kanssa. Tuet tiedekunnan dekaania vuosittaisten HR-prosessien toteuttamisessa ja seurannassa sekä edistät tiedekunnan strategian toteuttamista ja toiminnan kehittämistä HR-näkökulmasta. HR Partner toimii osana tiedekunnan johtoryhmää. 

Vastuullesi kuuluu oman tiedekunnan johdon tukeminen ja ohjaaminen mm. henkilöstö- ja urasuunnittelussa, työoikeudellisissa kysymyksissä, tenure track -urapolun mukaisissa rekrytoinneissa sekä muissa akateemisissa rekrytoinneissa. Pääset myös mukaan kehittämään yliopistomme HR-prosesseja monipuolisessa kansainvälisessä akateemisessa yhteisössämme. 

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulla on vahva ja laaja-alainen HR-asiantuntemus sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä osaamisestasi vastuullisten HR-tehtävien parista vähintään 5 vuoden ajalta. Hallitset hyvin henkilöstöhallinnon prosessit ja tunnet työlainsäädännön sekä sen ominaispiirteet. Käytät sujuvasti HR-järjestelmiä ja yleisiä MS Office -työkaluja. Edellytämme lisäksi soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, kehittämishaluinen ja muutosmyönteinen. Työskentelet tavoitteiden eteen vastuullisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja toimit tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Pystyt viestimään, vaikuttamaan ja neuvottelemaan selkeästi ja yhteistyökykyisesti organisaation eri tasoilla. Positiivinen asenne, kokonaisuuksien hallinnan taito sekä halu oppia uutta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kehittyvää Tampereen korkeakouluyhteisöä, pääset työskentelemään aktiivisessa ja innovatiivisessa työympäristössämme. Työssä sinua tukee esimiehen lisäksi ammattitaitoiset kollegat, autamme sinua perehtymään työtehtäviisi ja pääsemään sujuvasti sisään työyhteisöömme. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tule joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa, odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 9-10, lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kk koeaika.

Hakuohjeet ja mitä tapahtuu seuraavaksi

Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Pyydämme myös, että liität hakemukseesi CV:si.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 15.12.2019 klo 23.59. 

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakemuksien perusteella tehtävään parhaiten soveltuvimmat hakijat videohaastatteluihin. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen 20.12.2019 ja vastaukset videohaastattelukysymyksiin pyydämme lähettämään 2.1.2020 mennessä. Videohaastatteluitten perusteella kutsumme kärkihakijat tammikuun 2020 alussa toteutettaviin haastatteluihin. Haastatteluiden lisäksi käytämme rekrytointiprosessissa ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja. 

Haluatko kysyä tehtävästä lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Partner-tiimin tiiminvetäjä Tiina Huttunen p. 050 300 2724, puhelimitse tavoitettavissa ke 4.12.2019 klo 14-15, to 5.12.2019 klo 9-11 ja to 12.12.2019 klo 13-15.