(Poistunut julkaisusta)

HR Partner
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Olkiluotoon

HR Partneria

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt HR-organisaatioomme vahvistukseksi HR Partneria monipuolisiin HRM-tehtäviin.

TVO-konsernissa työskentelee lähes tuhat eri alojen asiantuntijaa. HR Partnerina työskentelet vastuullasi olevien liiketoimintojen koko työsuhteen elinkaarta koskevissa monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, jotka liittyvät muun muassa henkilöstösuunnitteluun, rekrytointeihin, palkkaukseen ja palkitsemiseen sekä työkykyjohtamiseen. Kehität koko konsernin HR-menettelytapoja yhdessä muun organisaation kanssa ja hoidat päivittäisiä henkilöstöasioita esimiesten ja henkilöstön kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on kehittäjän ja toimeenpanijan asenne. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet tavoiteorientoituneesti sekä hahmotat, mitkä toimintatavat ohjaavat yrityksen HR-prosesseja tehokkaammiksi ja millä tavoin työyhteisöä pystytään kehittämään.  Sinulla on vahva HR-menettelyjen tuntemus ja osaaminen sekä näyttöjä HRM-käytäntöjen kehittämisestä. Hallitset paikallisen sopimisen menettelyt, työehtosopimusten tulkinnan sekä esimiesten sparrauksen henkilöstöasioissa. Työskentelet tuloksellisesti yhteistyössä työyhteisön kanssa ja olet työyhteisöä energisoiva tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM) ja olet toiminut usean vuoden ajan monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. Meillä tehdään #hiukkasenparempaaduunia!

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Leena Wartiainen, p. 050 380 4024 tai leena.wartiainen@tvo.fi.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!